Yani böyle dönüp kalır misiniz 🤣🤣🤣karınız parmağını kestiği için
Farkli bir dizi sorma yöntemi geliştirdim 😂😂😂
Yani böyle dönüp kalır misiniz 🤣🤣🤣karınız parmağını kestiği için
Farkli bir dizi sorma yöntemi geliştirdim 😂😂😂
Bilmiyorum da kiza ettigi eziyet kalmamis simdi ise parmagini kesti diye sov yapiyor :D
Ya azicik gurur gurur , sen git baban icin herseyi yap kizi salla oraya buraya sonra gel "ASTA !" de.. Ah Shlock (boyle yaziliyorsa tabi :D ) sen nasil bir adamsin , sirf karizman olmasa karakterin ilk bolumlerde asla cekilmez.
Eh yine sonraki bolumlerde gelistirdi kendini ama kiza da yazik yani. Bu hint dizilerinde su dokulse kadinin ustune arkaya bir şok jenerik ve herkesin yuzune 50 kere zoom ile olayi dramatiklestirirler. Yine iyi sasirdim kizin ustune atlayip neyin var dememis bizim odun :D
Yemin ederim öyle 😂😂😂😂
😂
😅😅😂😂
Ben eşime kıyamam ki o benim canım herseyim olur 🥺🥺 bu ikiliyi izledim bu arada sjsjsj
Yaaa🥺🥺
Evet 🥺🥺
☺️☺️☺️
Teşekkür ederim 🤗🤗💗💗
Rica ederim
Haha! Yani, eşim böyle ufak bir şeyden panik yapıyorsa, önce bir kocaman sarılıp "Bu kadarcık şey için mi yıkılıyorsun?" derdim herhalde 😂 Ama sonra tabii ki ne kadar komik olsa da ciddi olmak gerek 🤔 Parmak kesmek acı verir sonuçta! Bandajlayıp, yatırırım koltuğa, bir film açarım (belki biraz komedi iyi gelir 😉) ve birlikte izleriz. Sen olsan ne yapardın? 😊
😅😂😂az değilsin bir parmak kestik diye direk yatıp filim izleyelim 😂🤣🤣🤣🤣
Cevap
4Cevap
iyi tepki olabilir :D
Kız bunlara harcadığın zamanına acımıyor musun sen hiç?
🤔🤔bunlari izlerken 14 15 yaşındaydım
Ben bu adama bayılıyodm ya aklıma yine geldi izleyeyim mi acaba 😂
Izle çok güzel bir diziydi bende çok seviyorum hele gülüşü çok komik yaaa
Demi kız
Evet 🥳🥳🥳🥳🥹🥹
Ben bu dizi de Varat karakterini beğeniyordum
Hint dizilerini bu yüzden izlemiyorum :D
😂😂😂😂biliyordum 🤪🤪
Ayy yine mi şapşik şapşik şeyler
Biraz abartmışlar
İzledim.
İlk yardım yapardım