Diziler & Filmler "Ceylin hanım.. Eşim olur kendisi." Yargı dizisi nasıl sizce? graytheghost Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor "Ceylin hanım.. Eşim olur kendisi."Bir dizi düşünün her bölüm sonu şok olduğunuz bir dizi. "Ceylin hanım.. Eşim olur kendisi." Yargı dizisi nasıl sizce? Cevapla Dizi Soruları Şok Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 449 cevap paylaştı. Dizinin ortalarini izleyemedim dun ama son sahne neydiii yaaa 😅 parsin bakislariii bide ceylinden hoslaniyordu. Dizi guzel bir yere gidiyor umarim bozulmaz hic. Ilk defa yillar sonra bu kadar begendim bir Turk dizisini. 1 1 Yorumla graytheghost +1 yıl Kendilerini aştılar artık 😂 Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ya bakıyorum ama baştan izlemem lazım ama seviyorum konusu degisik 1 0 Yorumla
gizliüye157 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Tam bi netflix dizisi aşırı iyiii bomba inşallah harcamazlar bu diziyi 3. Bölümdeyim tiktokda bir editini görünce başladım iyi ki başlamışım 1 0 Yorumla
dbwkxkalslxkal Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl klasik dizi konularından uzak sarıyo 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla