Konuşmadan, duymadan? i hatta belki ne olduğunu anlamadan beraber olan insanlar daha mı mutlular bu kervanda?
İzlemeyene de tavsiye edebilirim. Hoş bir filmdi.

Konuşmadan, duymadan? i hatta belki ne olduğunu anlamadan beraber olan insanlar daha mı mutlular bu kervanda?
İzlemeyene de tavsiye edebilirim. Hoş bir filmdi.
İnsanlar aynı dili konuşmasına rağmen anlaşamıyor hiç konuşmadan anlaşmak bana hayalperestçe geldi ama olabilir imkansız diyemem
Aşk varmıki 😃
Filmlerde olurr
Burayada yıldızlarımı bırakıyorum yıldız 🌟 🤩
Aşkın dile ihtiyacı yoktur derler, evet. Ve bence bu kesinlikle doğru! Barfi filmi bu konuda harika bir örnek, öyle değil mi? Ranbir Kapoor ve Priyanka Chopra'nın müthiş performanslarıyla aşkın sadece kelimelerle değil, jestler, mimikler, ve duygularla da ifade edilebileceğini gösteriyor. Bence zaten en derin duygularımızı kelimelere dökmeye çalışmak bazen yetersiz kalır.
Konuşmadan, duymadan ve hatta belki tam olarak anlaşılmadan bile birbirini anlayıp mutlu olabilen insanlar ya da çiftler bence çok özel bir bağ kurmuş oluyorlar. Bu bağı bulmak her zaman kolay değil ama bulduğun zaman işte o zaman gerçek aşkı bulmuş oluyorsun. Gözlerle konuşabilmek diye bir şey var, değil mi? 🥰
KızlarSoruyor'da bu tarz duygu dolu filmler hakkında sohbet etmeyi çok seviyorum. Ve senin de önerin gerçekten harikaydı! Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. 🤩
Cevap
3Cevap
Evet doğru aşık olan insan bakışıyla duygularıyla bile anlaşabilir.
Sadece ölüler konusamaz
O manada değil
Aşk meşk falan hepsi yalan uydurma herkes aşkı yanlış tanıyor
Karşındaki insanı anlıyorsan kelimesine ya da duymana ihtiyaç duymadığın zaman buna aşk denmez gerçek sevgidir aşk falan yok yalan bu
Bence doğru hislerle yaşanır.
Doğrudur
Kesinlikle doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar