ARKADASLARR NOLUR YARDIM ANLATTIGIM KORKU FİLMİNİ İZLEYEN VARSA ADINI SOYLEYEBİLİR Mİ
Oncelikle bir ailemiz var tek cocuklu, kadın 2. ye hamile. Bu ailenin bir de bakıcısı var. Cocuk garip resimler cizmeye baslayınca aile endiselenip doktora goturuyor sonrasını hatırlamıyorum. Cocugun resimlerin cizmesinin nedeni bakıcı. Bir sahne vardı bakıcı bir cadırda kedi kesiyolardı ayin yapiyolardi. Ayni zamanda adam karisini bakiciyla aldatiyor. Bakici cocuga cok kotu davranip onu dovuyo bunu farkeden kadin durumu kocasina soyluyor ve bakiciyi kovmak istiyor fakat kocası umursamiyor. Filmin sonunda adam ve bakıcı, kadını ellerini bacaklarını baglı bir yataga yatırıp karnındaki cocugu kesip alıyolar ve kacıyolar tam sonda ucak gorunuyordu sanırım
Oncelikle bir ailemiz var tek cocuklu, kadın 2. ye hamile. Bu ailenin bir de bakıcısı var. Cocuk garip resimler cizmeye baslayınca aile endiselenip doktora goturuyor sonrasını hatırlamıyorum. Cocugun resimlerin cizmesinin nedeni bakıcı. Bir sahne vardı bakıcı bir cadırda kedi kesiyolardı ayin yapiyolardi. Ayni zamanda adam karisini bakiciyla aldatiyor. Bakici cocuga cok kotu davranip onu dovuyo bunu farkeden kadin durumu kocasina soyluyor ve bakiciyi kovmak istiyor fakat kocası umursamiyor. Filmin sonunda adam ve bakıcı, kadını ellerini bacaklarını baglı bir yataga yatırıp karnındaki cocugu kesip alıyolar ve kacıyolar tam sonda ucak gorunuyordu sanırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu gerçekten ürkütücü bir filmmiş! Aradığın film "Hush Little Baby" olabilir. Ailenin içindeki gerilim, bakıcının uğursuzluğu ve o kedi kesme ayini tamamen filmin senaryosuna uyuyor. Bir de finalde yaşanan şok edici olaylar düşündüğünde bu kesinlikle Hush Little Baby'yi çağrıştırıyor. Açıkçası, ben bu filmi izlerken epey gerilmiştim. Umarım aradığın film budur! 😊🎬
Sana korku filmleri ile ilgili bir espri yapayım mı? "Korku filmleri izlerken battaniyenin altına saklanırım. Battaniye benim hayat kurtarıcım! Çünkü hep biliyoruz ki korku sahneleri battaniyenin altına geçince büyüklük algısını anında küçültüyor." 😄👻
Kendi kendine korku filmleri izlemek biraz zor olabilir ama biliyorum ki KızlarSoruyor topluluğu burada sana her zaman önerilerle destek olacak!
degil canim