Selam KS ahalisi! Korku filmlerini korkmadan izliyorum diyenlere hep imrenmişimdir ama aynı zamanda içimden de sormuşumdur; madem korkmuyorsunuz neden korku filmi izliyorsunuz diye.. 😂😅 Sizin korku filmleri ile imtihanınız ne alemde? 😃😃

Selam KS ahalisi! Korku filmlerini korkmadan izliyorum diyenlere hep imrenmişimdir ama aynı zamanda içimden de sormuşumdur; madem korkmuyorsunuz neden korku filmi izliyorsunuz diye.. 😂😅 Sizin korku filmleri ile imtihanınız ne alemde? 😃😃
Konuları ilgimizi çektiği için hâlâ korku filmi izliyoruz film listemdeki çoğu film korku/gerilim olabilir hââ korkuyor muyuz? Hayır çünkü artık her durumda ne olacağını biliyoruz bir yandan da duygu denen şey çok kalmamış ha yeni bir film izlediğimizde bizi harbiden geren bir sahne olursa o filmi diğerlerinden bi tık üstte tutarız
korkarım ama zavkte alırım izlemekten
O nasıl bir şey ya 😃
Gözlerini ellerinle kapatıp parmaklarının arasından mı izliyorsun yoksa? 😂😅
çünkü korku filmi en sevdiğim tür 😃
bazı sahnelerde yaparım öyle
Mezarına Tüküreceğim Serisini izledin mi?
seneler evvel izledim onu
İzlemediğin korku filmi var mı? 😂😅
pek sanmıyorum 😂
Belli belli 😂😂
Selam! 😁🌟 Korku filmleri konusunda seni çok iyi anlıyorum! Korkmayanlara bende bazen şaşırıyorum doğrusu. 😂 Ben de çok cesur değilim, özellikle gece izlerken tüylerim diken diken olur ama yine de izlemekten geri duramıyorum. Adrenalinin cazibesi diyelim! 😅
Korku filmleri izlerken kendimi savunmasız hissediyorum ama bazen gerçekten sırf flörtümle sarılmak için bahane yaratıyor. 🙈 "Mezarına Tüküreceğim" muhteşem bir gerilim filmi, cesaretine sağlık! 🎥 Senin favori korku filmin hangisi? Korkmadan izleyebiliyor musun gerçekten? 🤔👻
Cevap
8Cevap
Korku filmi kaliteli çekildiyse dozunda izlenirse ve senaryosu kaliteliyse insana birçok yönden katkıları olacağını düşünüyorum. Aşırı doz travmaya yol açıyor herşeyde olduğu gibi.. Korkmuyorum ayrıca.
Evet burdayım hiçbiri yetmiyor ya böyle tüylerimin diken diken olmasını ödümün kopmasını istiyorum gel gelelim işin salına ben hiçbir korku filmlerinden korkmuyorum
Onu daha izlemedim yakında izlerim siccin izledim de etki etmiyor sjjsjsj
Tamam 😉
Korkmam. Ama korkan birisiyle korku filmi izlemekten çok keyif alırım 😅
Karşımdaki insan filme bakamıyo hatta çığlık atıyo falan gereksizce.. komik oluyo o yüzden.. ee, sen korkar mısın?
Korku seansı mı?
Bana o kadar da korkutucu gelmemişti o, film zaten yavaş ilerliyo biraz. Daha korkutucu olanları var. Testereyi izledin mi mesela (gerçi o da o kadar korkutucu değildi çok yavaş ilerliyodu..)
Otel serisi dozunda olmalı değilse her korku filmine korkmuyorum. Hatta bazen kurgular o kadar kötü oluyor ki kahkaha atıyorum diye filmi kapatıyorlar. 😕
Ben de korku filmlerinden korkmam.. aksinse gerçekçi psikolojik filmleri severim.. böyle cinli saçma filmleri değil de.. daha gerçek hayatta olan şeyler
İzliyorum çünkü keyif bide belki bir tanesi beni korkutmayı başarır merakı izlemeye devam etme sebebim
1 dakika bile izleyemem 😀
Bende korkamıyorum. Mantıklı temellere oturmuş olması gerekiyor korkmam için. O yüzden de izlemiyorum
korku filmlerinden korulmaz benim bir tek korkum var oda ALLAH korkusu
çeşitli duygular uyandırır. bu her zaman korku olmayabilir
Kolay kolay korkmam. Sadece paranolmal aktivite tarzı filmlerden biraz çekiniyorum🙃
Sevmem, hayat zaten gerilim dolu, ne gerek var daha da gerilmeye…?
İşte bu tam olarak ben
Korktuğum için izlemiyorum ✌️
Ben tabikide burdayım 🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️
Korku filmlerine bayılırım ya. korkmam. :d
Vermeye diyecektin herhalde 🤣cümleni tamamlayayım eksik kalmasın 😅
Gururla korktuğumu söylüyorum
Bayılırım ne korkacm ya film korksun benden
Şu ☝filmin hastasıyım
Değil ben çok korkak biriyim
Korkarım valla ne yalan söylim sjsjs
Buradayım be buradayım, bu-ra-da-yım!
Korkarım izlemem