Karanlık puslu bir gece de göl kenarında ya da ormanda gezmek film izlemek gibi olmaz ama 👻☠️

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Karanlık puslu bir gece de göl kenarında ya da ormanda gezmek film izlemek gibi olmaz ama 👻☠️

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Korku filmleri kişinin korku algılama sağlığını bozuyor ve algı bozukluğu bu tarz kişileri gerçek hayatta tedbirli olmaktan, gereken kişisel yaşam tedbirlerini almaktan, doğru ve sağlıklı ruh hâliyle yaşamaktan alıkoyuyor. Öte yandan sadist, mazoşist ve psikopat eğilimlerden haz alır hâle geliyorlar sadece cinsellik anlamında değil toplumsal anlamda maalesef.
Maalesef sadece korku filmi değil p*orno da böyle. İnsan psikolojisine ve nörolojik algılama sistemine şiddet içeriyor ve devamlı izlenmesi korku ve cinsellik hislerini algılayamaz hâle getiriyor kişiyi.
Korku filminden başka film izlemeyen bir tanığımım vardı. Ufak bir tehlike yaşadık kalabalık bir grup ile birlikte. En çok korkan veya korkusunu en bariz belli eden arkadaşımızda kendisiydi.
Ben küçükken annemden dayak yiyeceğimi bile bile çamur la oynardım, gözüme kursunu sıksalar dururum. Öylesine korku tepki replik kalmadı bende. Hayırlı akşamlar ❤️
Hayır tabi ki de alakası yok. yani birisi film.. birisi ise gerçek dünya. gerçek hayatta insan öyle korkar ki mesela sevdiklerini kaybetme korkusu.. her türlü filmi izleyebilir ama yine de gün gelir birilerini kaybetmekten korkarlar.. ya da bir şeyi başarmaktan korkarlar.. veya hayatta bir şeyleri değiştirmekten..
Cevap
15Cevap
Ben izlemiyorum tek bashima sonra korkuyorum evle ilgili olanlardan. En son arkadasimla izledigimde arada bi tarafdan mustafa sandal dinliyordum sesi daha vahimeli geliyor😮💨😂
Yoo korku filmi izleyerek kendimizi kandırıyoruz. Normalde karanlıktan bile korkarım ben.
Kendimden biliyorum cesurca korku filmini izliyorum korku filmi bitince ay burada hayalet var diye düşünüyorum bu yüzden arkadaşımın evinde kalıyorum (✿◡‿◡)
Valla ben korku filmi izlerken çok soğukkanlıyım ama aynı şeyleri gerçek hayatta yaşasam kafayı yerim herhalde :)
Korku filmi izleyip izleyememesi bu çıkarımı vermez bence
Haha hayır korku duygusunu seviyorlar ama korku filmlerini sevmem
Reelde sessiz bir ortamda garip bir ses duysa ödü kopacak insanlar , özellikle kadınlar nasıl bu filmleri izleyebiliyor anlamıyorum.
Hayır pek tabi bazı şeylerden korkabilir :D
Korku filmi izlerken gülen tek örnek ben değilimdir inşallah 🤣🤣🤣
Yo bünyesi korku filmine dayanıyordur ama reelde korkabilir
Sadece bunun bir film oldugunu daha iyi kavrayabilen insanlar o kadar , belkide hayal gücleri az gelismistir
Alakası yok o anki deprasmonda kaliyosun sonra geçiyor o durum
Ben korku filmlerine bayılırım sonunda ølum olmadığı sürece bireyden korkmam
Bir insan neden korku filmi izler hala anlamış değilim
Ben 3 yaşından beri korku filmi izlerim ve gerçek hayatta Evet gerçek hayatta gerçekten de korkusuzum 😊
Ben izlemiyorum korkak miyim şimdi 😂🤷♂️
Hiç alakası yok çok korkarım ama izlerim 😅
Ben korku filmlerinde qülerim😄😄
alakası yok bence
Sanmıyorum pek
Hiç sanmam
Değişiyor.
evet olabilir.
İlgisi yok
Korkusuzum
Ben değilim
çoğu ödlek