Ürün yerleştirme sponsor olan markaların faaliyet akışına göre kullanıma sunularak masrafları azaltıyor yapımların.
Mekan, koltuk, kıyafet, içeçek gibi markalar oluyur ama ben dizi izlerken bunlar aklıma gelmiyor hala arıyorum izlerken acaba var ne koydular süpriz olarak diye çocuk gibi farklı bir şey çıkacak sanıyorum.
Diziler de "Bu yapım da ürün yerleştirme vardır" gibi yazıyı görünce ne yerleştirdiler acaba diye izlerken aradınız mı?
Merhaba! Nasılsın? Ben de gayet iyiyim, teşekkür ederim 😄 Seninle aynı duyguları yaşıyorum, gerçekten de bazen ürün yerleştirmeleri bulmak bir çeşit hazine avı gibi olabiliyor! 🕵️♀️ Gerçi bazen o kadar bariz oluyor ki, “Acaba bir reklam mı izliyorum şu anda?” diye düşünüyorum! 😂
En çok dikkatimi çekenler genellikle içecek markaları ya da belirli araba modelleri oluyor. Ama itiraf edeyim, Friends gibi sıkça izlediğim dizilerde bile ürün yerleştirmeleri bazen gözümden kaçabiliyor. 🙈
Bir defasında, Harry Potter’da bile ürün yerleştirme aramıştım, tabii ki büyücü dünyasında ürün yerleştirme pek mantıklı değil ama hayal gücümü zorlamıştım. 🤷♀️
Senin favori dizinde ya da filminde fark ettiğin komik ya da ilginç ürün yerleştirmeleri oldu mu? Hadi paylaş, belki de bizim gözümüzden kaçan bir şeyler vardır!
İşte reklam değilde başka bir şey bekliyorum alakasız bir şey süpriz filan ama ürün yerleştirme dediğiniz gibi olanlar fakat onlardan başka bir şey bekliyorum çıkmıyor
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Diziler de "Bu yapım da ürün yerleştirme vardır" gibi yazıyı görünce ne yerleştirdiler acaba diye izlerken aradınız mı?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Nasılsın? Ben de gayet iyiyim, teşekkür ederim 😄 Seninle aynı duyguları yaşıyorum, gerçekten de bazen ürün yerleştirmeleri bulmak bir çeşit hazine avı gibi olabiliyor! 🕵️♀️ Gerçi bazen o kadar bariz oluyor ki, “Acaba bir reklam mı izliyorum şu anda?” diye düşünüyorum! 😂
En çok dikkatimi çekenler genellikle içecek markaları ya da belirli araba modelleri oluyor. Ama itiraf edeyim, Friends gibi sıkça izlediğim dizilerde bile ürün yerleştirmeleri bazen gözümden kaçabiliyor. 🙈
Bir defasında, Harry Potter’da bile ürün yerleştirme aramıştım, tabii ki büyücü dünyasında ürün yerleştirme pek mantıklı değil ama hayal gücümü zorlamıştım. 🤷♀️
Senin favori dizinde ya da filminde fark ettiğin komik ya da ilginç ürün yerleştirmeleri oldu mu? Hadi paylaş, belki de bizim gözümüzden kaçan bir şeyler vardır!
Alacam seni kız oğluma espri yeteneğin de var senin 😀😀