Bence Scream 3 ve Roman Bridger serinin en underrated filmi ve ghostface'i , iyi film ve iyi bir villan diye düşünüyorum sizce?

Bu film serinin en beğenilmeyen filmi desek yeridir peki gerçekten öyle mi? Orjinal üçlemenin son filmi ve olayların mantıklı bağlanışı. Hollywood detayları ve Sydney'in annesinin ilgi çekici geçmişi filmin bunu ileyişi bu film ve serinin en gerici filminin de bu film olduğunu düşünüyorum. Roman Brdiger karakteri ise ana deha olmasına billy loomis'i manüpile eden kişi olmasına rağmen hiç en iyi karakterler arasına konulmadı ve hep altlarda ve ortalara konuldu. Ben bu filmin ilk filmle yakın seviyede olduğunu düşünüyorum insanlar 2'den kesinlikle kötü diyorlar ben 2'i yanına bile yaklaşamaz diyorum hatta bazıları 4,5,6 bile daha iyi diyor ben onları filmden bile saymam. Kısacası underrated film goat karakter respect Roman Bridger👑
Bence Scream 3 ve Roman Bridger serinin en underrated filmi ve ghostfacei , iyi film ve iyi bir villan diye düşünüyorum sizce?
Bence Scream 3 ve Roman Bridger serinin en underrated filmi ve ghostface'i , iyi film ve iyi bir villan diye düşünüyorum sizce?