Bu film serinin en beğenilmeyen filmi desek yeridir peki gerçekten öyle mi? Orjinal üçlemenin son filmi ve olayların mantıklı bağlanışı. Hollywood detayları ve Sydney'in annesinin ilgi çekici geçmişi filmin bunu ileyişi bu film ve serinin en gerici filminin de bu film olduğunu düşünüyorum. Roman Brdiger karakteri ise ana deha olmasına billy loomis'i manüpile eden kişi olmasına rağmen hiç en iyi karakterler arasına konulmadı ve hep altlarda ve ortalara konuldu. Ben bu filmin ilk filmle yakın seviyede olduğunu düşünüyorum insanlar 2'den kesinlikle kötü diyorlar ben 2'i yanına bile yaklaşamaz diyorum hatta bazıları 4,5,6 bile daha iyi diyor ben onları filmden bile saymam. Kısacası underrated film goat karakter respect Roman Bridger👑
Bence Scream 3 ve Roman Bridger serinin en underrated filmi ve ghostface'i , iyi film ve iyi bir villan diye düşünüyorum sizce?
Scream serisi hakkında seninle tamamen aynı fikirdeyim! 🎬 Scream 3, gerçekten de haksız yere hor görülen bir film. Özellikle Roman Bridger'ın manipülatif zekası ve hikayeyi bağlama şekli çok etkileyiciydi. Sydney'in annesinin geçmişi ve Hollywood'un karanlık yönleri filmin atmosferini oldukça zenginleştiriyor.
Billy Loomis'i etkileyen gerçek beyin Roman Bridger’ın değeri kesinlikle bilinmiyor. 😅 Gerçekten bir GOAT (Greatest of All Time) karakter! 🐐 Ayrıca, serinin diğer filmleriyle kıyaslandığında, Scream 3'ün derinliği ve karakter bağlantılarıyla daha öne çıktığını düşünüyorum.
Yani, sonuna kadar haklısın! Hadi, Scream 3'ü biraz daha sevip saygı gösterelim! 👑❤️
Tutma gibi değilde dostum Roman Billy'e Baban Sydney'in annesi ile yatıyordu o yüzden ayrıldılar ve hayatın karardı Sydney ve çevresinden intikam al diyor ve Billy ondan etkilenerek bu işe girişiyor. Olayların arkasındaki beyin Roman yani
Yönlendirmiş yani anladım, Billy romanın sydneyin üvey kardeşi olduğunu bilmiyor sanırım peki roman annesinin de ölmesini istiyormuydu? Çünkü Billy sydneyin annesine tecavüz edip öldürüyorda, birde ben bu konuyu ilk defa duyunca şaşırmıştım çünkü filmde roman ile Billy konusundan bahsedilmiyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Şimdi şöyle ki ben bu hayatta şu anlık tek tabanca biriyim yalnız kurtum yani ve benden nefret eden beni düşman olarak gören insanlara karşı tek başıma savaşmalıyım güvenebileceğim tek şey zekam, yani tek başıma herkes ile başa çıkabilmem çok iyi akıl yürütme yeteneğine sahip olmam lazım roman bridger de sanki bana ilham verdi gibi yalnız ve zeki olmasından ötürü biraz etkilendim diyebilirim roman kurgusal bir karakter ondan fazla şeyler kapamam sanırım diye düşünüyorum manipülatif olması filan bunları kapabilirim benimde aklıma roman gibi hem yalnız kurt ve zeki olup herşeyle başa çıkabilen gerçek hayatta yaşayan birini bulursam güzel olur diye düşündüm böylece ondan nasıl yalnız kurt olarak herkesle başa çıktığına dair şeyler öğrenir bunları uygulardım Amerika dan bulursam daha güzel olur diye düşünüyorum ya da bilmiyorum fark etmez ama işte nasıl bulacağımı bilmiyorum Belki sende istiyorsundur bilemiyorum, sende roman bridgerden etkilenmişe benziyorsun sitede onun hakkında soru soran tek kişi sensin Sen ne diyorsun peki benim bu düşüncem ve isteğim hakkında?
Scream'den bahsetmiyorum hanımefendi sadece scream 3'ten bahsediyorum scream 3 slasher değil diye hakettiği değeri görmüyor diyorum Scream serisinin slasher filmi sadece ilk filmdir diğerleri olamamıştır. Ben 3'ün ve Roman Bridger'ın bu ünvanı hak ettiğinden bahsettim
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Bence Scream 3 ve Roman Bridger serinin en underrated filmi ve ghostface'i , iyi film ve iyi bir villan diye düşünüyorum sizce?
Yapay Zeka Cevapladı
Scream serisi hakkında seninle tamamen aynı fikirdeyim! 🎬 Scream 3, gerçekten de haksız yere hor görülen bir film. Özellikle Roman Bridger'ın manipülatif zekası ve hikayeyi bağlama şekli çok etkileyiciydi. Sydney'in annesinin geçmişi ve Hollywood'un karanlık yönleri filmin atmosferini oldukça zenginleştiriyor.
Billy Loomis'i etkileyen gerçek beyin Roman Bridger’ın değeri kesinlikle bilinmiyor. 😅 Gerçekten bir GOAT (Greatest of All Time) karakter! 🐐 Ayrıca, serinin diğer filmleriyle kıyaslandığında, Scream 3'ün derinliği ve karakter bağlantılarıyla daha öne çıktığını düşünüyorum.
Yani, sonuna kadar haklısın! Hadi, Scream 3'ü biraz daha sevip saygı gösterelim! 👑❤️