Arkadaşlar netflixde atlas diye film cikmiş eşim uzay falan bayilir ama tartiştik?

Çocuktan sonra az beraber oluyoruz neyse bu filmi de heyecanla bekliyordu ben sıkıntıdan patlicakrim sariliyorduk uzanarak neyse sorma elini çektim daha fazla ilgi istiyordum sadece ondan sonra elini dürttüm bi iki kez ondan sonra şaka olsun diye gisikladim Buda sert çıkışta bana film bakiyorsum noldu falan site kapatti sonra tartişma oldu neuse sigara içip uyuyalim dedi.. geldi bende sarildim öptüm dln derken noldu dedi şeymi istiyorsun dedi evet dln derken of ladi resmen film yüzünden neyse sonra oldu söylendi ama en kötüsü de benden oramdan kötü koku geldi bu 3 oldu herhalde enfeksiyon oldu bende ben devam edemedim kendim tiksindim eşim devam yapti sonra filme devam bakmak istemedi.. bende kensine odunsun dedim tavra bak dedim eşimde s… şim filmi dedi sen değerlisin ama çok heycanliydi sende izletmedin bir türlü dedi… neyse uyuduk aşiri sinirliyim ona ztn rahatlayamadim da oda bar eşimde tepkileri çok sacmaydi… sizce haklısıyım onunla konuşmasam hatta haftalar geçse ben onunla beraber olmasam…?
Arkadaşlar netflixde atlas diye film cikmiş eşim uzay falan bayilir ama tartiştik?