Yani bir kaç kez oynaşma sahneleri geldi baya acik seçik kaç kez kalça baya görüldü eşim ama acik sahneler gelemden ve geldiğinde hemen sardirdi… neyse en sonunda ben patladım bu ne ya diye sürekli o bu gördük film yarısı sardırdık gibisinden.. berbat bi film gece kötü geçti dedim bi sarilma öpme bile yok bana karşi neyse eşimde kusura bakma düşünemedim ben hemen sardirdim bakmadim bile dedi. Deseydin dedi kapatirdim dedi bende kendin görmüyonmu dedim berbat film ne bilim dedi kara para aklama konusu yani bilemedim dedi… neyse morelim bozuldu tripliyim abartiyormuyum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAaa ne kadar ayıp sahneler hayatım çevir kafanı lütfen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
burada o sahneleri beraber izlemeyecekseniz de kimle izleyeceksiniz
Sahnede sarsın seni sen de ona sarıl o anı değerlendirin
Hatta daha da ilerletsin
Saçını okşasın öpsün seni
Vücudunu okşasın00 Yorumla
Allah sizi ayırmasın. Kurduğun cümlelerin yarısı zor anlaşılıyor. Eşin seni anlıyorsa sıkı sıkı sarıl ona. Bizden de çok selam söyle. Türkçe özürlü birini çok sevdiği için ona minnettarız
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir kıskançlıktır 🙄 hayret ettim görse ne olucak bir de ya yok anasının gözü oldu olacak adam tvde öpüşme sahnesi çıkınca halının desenini seyretsin 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, film seçimi konusunda hepimiz arada sırada çuvallayabiliriz, canım! 😂 Ama baktığın olaya bir de şu açıdan bak: Eşin açık sahneler geldiğinde hemen ileri sarmış, yani rahatsız olduğunu fark edip harekete geçmiş. Eh, bu da düşünceli bir hareket bence. Filmler bazen kapak fotoğrafına ya da konusuna aldanarak seçiliyor, sonra olaylar biraz çığırından çıkabiliyor. Bu, hepimizin başına gelebilir. Dediğin gibi, gece biraz tuhaf geçmiş ama bu, biraz sohbet edip açıkça ne hissettiğini anlatarak kolayca düzeltilir bir durum bence. Belki bir dahaki sefer film seçimini sen yaparsın, hem de konusunda uzman olduğuna göre işte burada parlama zamanı! Biraz bilim kurgu ya da komedi ne dersin? Hem eğlenirsiniz, hem de bu küçük tatsızlığı unutursunuz. 🎬❤️💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
39Cevap
Abla sen iyi misin unutma ki filmi eşinle izliyorsun yani ortada bir çocuk yok Bir de diyorsunuz ki eşlerimiz bizi neden aldı diyor eşlerimiz neden böyle sen öyle soğuk yaparsan tabii ki ileride de böyle sorunlar yaşarsın unutma eşler arasında utanmaz kılma olmaz eşler birbirlerine saygılı olmalıdır ama cinsellikte bir utanma yoktur Kur'an'da bahsedildiği gibi kadın erkeğin Ekim kalmasıdır kadın ve erkek birbirlerine aittir belki adam seninle bir şeyler yaşamak istiyordu ve bunu yaşamak için bu filmi bahane etti alt tarafı biraz senden ilgi istiyor belki ben senin yerinde olsaydım bu fırsatı değerlendiririm ama demek ki sen değerlendiremiyorsun sen kocana karşı ilgi göstermezsen o da ilgiyi başka yerde bulur kusura bakma söylemek zorundayım
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvli olsaydım özellikle eşimle izlerdim. O iştahı kabaran libidosunun benimle olmak için bir an önce yükselmesi, birbirimize atacağımız yaramaz bakışlar. Bütün geceyi rezil etmişsin. Çok fazla kafaya takmışsın.
20 Yorumla Alt tarafı film. Baktığınız şey ekran. Ne olmuş yani gördüyse? ya da gördüyseniz? Saçmalamanın da bu kadarı...
11 Yorumla
Soran+1 yılYani etkilene bilir kadınamrın heryerleri ortada sanki p.. no o derece sahneler vardi
Çok abartmışsın bence yani bir filmden kıskanacak kadar da düşmezsin ya, sanki filmdekiler eşinle ilişkiye girmek için sırada bekliyor :D
10 Yorumla
+1 yılBir dahaki sefere girişte kim izliyor kısmında "çocuk" seçeneğini işaretlerseniz kocanın ömrü 5-10 yıl uzayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSiz Türk kadınlarının özgüveni neden bu kadar düşük bir filmi bile çekemeyip huzursuzluk çıkarıyorsunuz ondan sonra evliliğim neden mutsuz işiniz gücünüz huzursuzluk çıkarmak bir filmi bile burnundan getiriyorsunuz insanları
00 Yorumla
+1 yılYaw arkadaş ekrandaki karıdan da kıskanmazsın ya belki diziyi adam akıllı izleseydiniz sizin libidoyu yükseltirdi kocanla yatağa geçerdin 😃
00 Yorumla
+1 yılBiz p*rno izliyoruz birlilkte. Millet öpüşmeyi bile sardırıyor. Garip
10 YorumlaFilmi eşin mi çekmiş, adama ne kızıyorsun :D
10 Yorumla
+1 yılDakinyol kankam yazdığını okurken bile ne kadar sinirli olduğun belli oluyor
00 YorumlaSeni mi kıskandı , ya da farklı şeyleri görmeni istemedi.
00 Yorumla
+1 yılİnsan gibi konuşmak varken niye azarlıyorsun sorunlu musun?
00 Yorumlaİnsan bı utanır tabi de abartmissin yine de sen. Adamı utandirmissin:(
00 Yorumla
+1 yılBirlikte film izleyemeyecek kadar kıskançsanız bence TV de açmayın hiçbir şey de izlemeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne var bunda sahneyi yasatsin iste sana. yapistirsin 2 posta 😉. istiyosunda firaya bulamamis gibisin
03 Yorumla
Soran+1 yılAdetim yoksa olurdu birşeyler haha
Cevap sahibi+1 yılyinede olur isteyene
Cevap sahibi+1 yılooo sen baya istekli ciktin
+1 yılKonuyu seçip öyle baksaydiniz.
ya da fragmana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılergen misin netflix dizileri zaten oyle. baksan ne bakmasan ne
110 Yorumla
Soran+1 yılP.. no gibi valla o ne öyle
Cevap sahibi+1 yılevet cogu oyle. esinlesin izle ne olucakta. gormekten mi utaniyosun
Soran+1 yılEtkilenmesin onlardan onlari hayal edip yaparsa saçma değilmi
Cevap sahibi+1 yılyo ne alaka sonucta senle yapmicak mi. fizigine mi guvenmiyon sen
Soran+1 yılFiziğim çok iyi ama 1,5 sene önce ben eşime yapamiyoesum bile demiştim oda bana seninde sirtinda kalcamin az üstümde tüylerin var görünce benimki iniyor demişti onu aşka unutamiyoeum o azicik özgüvenimi kırıyor ama fiziğim çok iyi
Cevap sahibi+1 yılyok saana karsilik vermek icin demis zoruna gittigi icin. sende agir konusmussun 😁
ozelden yazsana bana
Soran+1 yılYani ama bazen doggy de orayi kapatitor kalcamin az üstü anlamaidm acaba o yüzden mi yoksa ne bilim
Soran+1 yılAma yaparken de inmedi hiç
Cevap sahibi+1 yıldoggyde kalca ustu daha rahat pozisyon almak icin bastirilir o la alakali degil. bulussana benle
Cevap sahibi+1 yılseni merak ettim
+1 yılsevgılım yanımda olsa oyle sahnelerde fılmı bırakıp sevısmeye baslardım sız ne kadar sıkıcı bır karı kocasınız
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani belki eşin sana bak neler yapıyorlar diye bilerek izletti
00 YorumlaNetflixte neredeyse her yapımda öyle sahne var
00 YorumlaKusura bakma senle hayat geçmez benim eşim olsan boşanırız
her şey bitti film bu ne ya
Ben eski eşimle beraber p*rno izlerdim
Sen çok abartmışın00 Yorumlabazı insanlar da o sahnelerde gaza gelip kanepenin yaylarını test ediyor işte..
00 YorumlaErkekler bizler kadar ayrıntılı düşünmezler bence abartıyorsun ne istiyorsan ona açıkça söyle erkeklerin kafası düz çalışır üzerine fazla gidiyorsun
00 Yorumla
+1 yılEkrandakinden de kıskanmazsın ama yuh
350 Yorumla
Soran+1 yılAşkim ama erkek bu etkilene bilir sonuçta p.. No sa ekransa ama ne yapiyoemar acip bakiyprlar ayrıca kadınlae p. no gibi acik sahnenle yaparken çok geldi öyle sahneler
- +1 yıl
İyi de canım benim adam bakacaksa sen yokken de bakar bunun önüne nasıl geçicen?
Soran+1 yılYani oda doğru bir kaç kez yakalamiştim p bakarken
Soran+1 yılAbartiyormuyum sence
- +1 yıl
Abartıyorsun bu sahneleri kocanla izlemicen kimle izlicen bacım.
Soran+1 yılAşkom adam onlarimi hayal etsin benle yaparken yoksa benimi saçma değilmi
- +1 yıl
Hayal etmediğini nerden biliyon be kadın
- +1 yıl
Beynini de mi teftişe çıktın sen adam izliyormuş zaten yakalanmışsın işte
Soran+1 yılİşte bakarsa ede bilir işte
- +1 yıl
Alt tarafı film sahnesi abartmayın şunları yahu
Soran+1 yılİşte önceden yakaladım baya oldu
Soran+1 yılSence kötümü yakalamam öyle telefonda yakalamiştim
- +1 yıl
Ya adam öyle bir şey yapacaksa yoldan geçeni de hayal eder siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ki
Soran+1 yılYani beni çok sever sürekli söyler benim için herşeyi yapar ama işte böyle yakalamiiştim işte güzelimde fiziğimde iyi eşimde över sztn ama neden gerek duyu bilmiyorum
- +1 yıl
Senin için kötü ise kötüdür o sizin evlilik dinamiğiniz brn nerden bileyim senin için iyi mi kötü mü
Soran+1 yılBana alışkanlık demişti
- +1 yıl
Bunu ona sorsana mesela?
Soran+1 yılSormuştum alişkanlik demişti başka hiç bir şey değildi dedi
- +1 yıl
Ee yani kankacım sana sorunsa sorundur bunun sorun olduğunu söyle o vakit
Soran+1 yılAşkom 1,5 sene oldu bu olaya
Soran+1 yılÖyle arada aklıma geliyor işte bazen sokakta birini görüp de etkilene bilirim falan ne bilim bunun üstüne cekermi baya fantezi yapiyoeuk ya
- +1 yıl
Bana aşkom demesen olur mu ya lütfen
Soran+1 yılOlur tabi pardon ağiz alişkanlipi
- +1 yıl
Çok sağol
- +1 yıl
Film dedik grizekalı beyinsiz milletin namusuna laf edeceğine kendine bak önce zihniyeti pis yaratık ayrıca izleyecekse de izler insanlaron cinselliğine de mi ahlak bekçiliğine başladınız bu kimi orspu yapar dangalak
- +1 yıl
Ya adam gibi adamlar seçin lan o zaman özgüvensiz kezo
- +1 yıl
Önyargıların da muhteşem sen baba evinde gizli saklı mesajlaşmaya görmyecekleri kafe köşelerinde buluşmaya devam kezo hadi yallah
- +1 yıl
Kullandığı kelimeleri bile tartıştığı insandan alan primattan az sonra doğmuş bir organizmasın kendini fazla gözünde büyütme bence
- +1 yıl
Evlenmek de ne güzel bir meziyet değil mi aklından emin olmadığınız insanlara ömür veriyorsunuz harika bence 😂
- +1 yıl
Ayrıca kelime dağarcığının eksikliği ve primattan az sonra doğman ile medeni durumunun ne alakası var Allah aşkına evlenirken IQ testi mi yapıyorlar çok komiksiniz ya 😂😂
- +1 yıl
Amcanın evinden mi anlaşıp çıktın dangalak 😂😂
- +1 yıl
Ya bir şey diyeceğim muhatabınız olan kadına bu tarz namus içerikli hakaretler edince siz daha mı namuslu oluyorsunuz nedir yani 😂
- +1 yıl
İnanılmaz s. laksın bak aşırı eğleniyorum 😂😂😂😂
- +1 yıl
Al işte yine benim sana söylediklerimi evirdin çevirdin bana geri yazdın senin kendi aklın yok mu ya 😂
- +1 yıl
Şey bir ricam var da senden. Üremesen olur mu? Yazık çocuğa zekasını senden alırsa diğerlerine zulüm oluyor senin gibi. Üzücü.
- +1 yıl
Aynen senin gibi evde koca bekliyorum ben de ondan vasıfsızım dimi. Bacım herkesi kendin zannetmesen mi ya?😂
- +1 yıl
Senin gibi tek başarısı evlilik olan insandan başka bir atak beklemiyordum zaten 😂 herkesi kendiniz gibi koca eline bakarak asalak geçinecek kocasının aklına başka bir kadın gelir mi korkusu ile tırnaklarını yiyerek kocasına yemek hazırlayacak vizyonda sanıyorsunuz değil mi 😂 ben sizin mahkumiyetinizi benimsemiyorum ya üzgünüm 😂 vizyonum bu değil 😊
- +1 yıl
Ben kendi işimin patronuyum bacı evim de var arabam da bence de bekarlık sultanlık derdime noldu acaba erkekle uğraşacağım istediğim özgürlüğe sahipken?
+1 yılNetflix filmleri çok açık oluyor zaten çoğu öyle içeriğine baksaydınız keşke
00 Yorumla
+1 yılyaşadığınız şeylerdir gözünü kapatmaya gerek yok :D
00 Yorumla
+1 yılozguvensizlige patladim chxjxjvjx
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılartık öyle olmayan film mi var hem sen sevmiyosun diye oda sevmiycek diye bir şey yok belki adam izlemek istedi fazla abartmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam bakmamıs bıle karısının gozu onunde izleyen orspu cocukları ile dolu heryer kıymetini bil kocanin
00 Yorumla
+1 yılKadınlara bak hiç evlenmemek lazım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninki sarmış yine kanka bizimki geçen sarmadı bile
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende aynı benim gibisin bende sinir olurum buradakiler çok geniş insanlar buraya sorunca normal dicekler
+1 yılne anlatıyorsun ablacım sen
00 Yorumla
+1 yılKeyfini cikartip siz de birbirinize sarsaydiniz ya
00 YorumlaNeyin kafasını yaşıyon izle zevkine bak
00 Yorumla
+1 yılKlasik Türk kadını.
00 YorumlaPembeli Fuat abi sinirlenmiş
00 Yorumla
+1 yılAnlamadim ammmkkk ne demek istediğini
00 Yorumla
+1 yılolsun kari koca istere baska da filim izler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyenı evlı mısınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArzunu yükseltmeliydi aslında
00 Yorumla
+1 yılNe alaka be film o yani ne var ne abartmışsın
13 Yorumla
Soran+1 yılOlsun aşkom ya meme kalça acayip ya görmek zorundami başka cıkcık orqsini burasını konu berbwt bende kendisi kapata bilirdi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Ay hayır çok abartıyorsun hiç mi tatile gitmiyorsun? Oradaki herkes bikiniyle? Hem de yanında canlı kanlı onları görünce de mi trip yapacaksın
Soran+1 yılAşkim ne bilim p… no gibi acik sahneler vardi etkilenme mi yani bilemedim
+1 yılKapatin sizde
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sesimi cikqrmadim kendi düşünüp kapatmasimi bekledim filmin somu geldi
+1 yılHay sizin kafanıza
02 Yorumla
Soran+1 yılNe var iş kafamda
- +1 yıl
Yobaz olma film sadece o
nie sardı
010 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kadinlar acik çok ben istemiyorum rahatsiz oluyorum o yüzden sardiriyor
Soran+1 yılEvet çok acil sahneler bildiğin p.. No givi
Soran+1 yılYok daha neler
Soran+1 yılYok ya
Soran+1 yılYok be ne sofusu yurtdişinda yaşayan. Kültürlü prensipleri olan biriyim güzelim fiziğimde iyi
+1 yılHaklısın kesinlikle
00 YorumlaNe alaka ya
00 Yorumlaİzleme
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. abartıyorsun
00 YorumlaAbartyon tabiki
00 YorumlaOzguvensiz kezo iiy
00 Yorumla
+1 yılNe olmuş sanki 🙄
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılAbartma...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılönce türkçe öğren kezban seni.
115 Yorumla
Soran+1 yılS lan varoş
Cevap sahibi+1 yılvaroş kim belli oluyor tezek kokulu anadolu kezbanı seni. git trip at kocana
- +1 yıl
cjdjfjjdjgkdjf isicem tezek kokulu anadolu kezbani mi djfjjdfjjkfkdkgkfkg
Soran+1 yılya larimin varoşlari basit olduğunuz için normal tepkileriniz Euro’mla kölem yaparim sizi..
Cevap sahibi+1 yıleuroyla kölesi yaparmış allahın yozgatlı ırgatı 😂 ettiğin küfürden ve konuyu bağladığın noktadan beni haklı çıkardın görgüsüz çarıklı seni :D
Cevap sahibi+1 yıl@insomi sen de kaybol
Soran+1 yılEuro’nun rengini görmen yeterli olur senim gibi görgülüsü yok piyasada
Cevap sahibi+1 yılçok konuşma köpek seni
Soran+1 yılBende aynisini düşünmüştüm artık karşindaki aynayı kaldir yeter bukadar …. Jsjskdldld
Cevap sahibi+1 yılekmek arası makarna yemekten beyni erimiş ilkokul terk keko seni. git trt 1 falan izle internete girmesin senin gibiler
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 kaldir artık şu aynani
Cevap sahibi+1 yıl-sanane
+saman ye
senin cevaplar :D
Cevap sahibi+1 yılneyse muhatap olmak istemiyorum daha fazla köylü alerjim var ıyyy yazma
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine mi seks yok😂
04 Yorumla
Soran+1 yılReglim
Cevap sahibi+1 yılİsteğin ne o zaman adamdan 😂
Soran+1 yılKendi düşünüp bi film bize göre değil diyip kapatmasi
Cevap sahibi+1 yılEee açık seçik olsun yani ne var bunda sende yani
Diziler & Filmler konusunda 676 cevap paylaştı. Kafan yobaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızdın mı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteni miydi
Cevap sahibi+1 yılselam
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sarıl eşine sen öp kokla
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılevet ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVurdurmali
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Eşimle Netflix'de film izledik, çok açık sahneler vardı. Trip atmakta abartıyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler