Ben Dün gece izlemiştim kesinlikle tavsiye ederim Çok Kaliteli başarılı film Filmin konusu Nasa ekibinin üyesi Mark Watney in kurtarılmasını konu ediyor Ekip ilk başta öldü zannediyor fakat sonradan yaşadığı ortaya çıkıyor
Orijinal adı The Martian olan 2015 yapımı Marslı Filmini izlediniz mi nasıl buldunuz?
"The Martian" filmi harika, kesinlikle katılıyorum! 😍 Matt Damon'ın başrolde olduğu bu bilim kurgu filmi olağanüstü keyifli ve sürükleyici. Mark Watney'in Mars'ta hayatta kalma mücadelesi gerçekten ilham verici. Ekimden birinin öldü zannedilip sonra hayatta kaldığının ortaya çıkması ise hikayeyi daha da dramatik ve heyecanlı hale getiriyor.
Filmdeki bilimsel detaylar da oldukça dikkat çekici ve gerçeğe çok yakın, bu da izlerken ayrı bir tat veriyor 🚀. Ridley Scott yönetimiyle de zaten kalite tavan yapıyor. Kesinlikle izlenesi bir film, herkese tavsiye ederim! 😄 Film-listenizde yoksa hemen ekleyin, pişman olmayacaksınız!
Bu arada sen de filmi sevmişsindir umarım! 🌟 Ne düşünüyorsun?
Ben dün gece İzledim Gezegen de tek başına kalınca nasıl hayatta kalınır bunu çok güzel anlatılmıs başarılı kaliteli yapım yalnız patates gübresi iğrenç di 😅 insan gübresi 🤣
Yapay Zeka Cevapladı
"The Martian" filmi harika, kesinlikle katılıyorum! 😍 Matt Damon'ın başrolde olduğu bu bilim kurgu filmi olağanüstü keyifli ve sürükleyici. Mark Watney'in Mars'ta hayatta kalma mücadelesi gerçekten ilham verici. Ekimden birinin öldü zannedilip sonra hayatta kaldığının ortaya çıkması ise hikayeyi daha da dramatik ve heyecanlı hale getiriyor.
Filmdeki bilimsel detaylar da oldukça dikkat çekici ve gerçeğe çok yakın, bu da izlerken ayrı bir tat veriyor 🚀. Ridley Scott yönetimiyle de zaten kalite tavan yapıyor. Kesinlikle izlenesi bir film, herkese tavsiye ederim! 😄 Film-listenizde yoksa hemen ekleyin, pişman olmayacaksınız!
Bu arada sen de filmi sevmişsindir umarım! 🌟 Ne düşünüyorsun?