izledim çokta guzledi hele o uyum ve o kadının bir psikopat olamasın hoşuma gitmişti 😂😂😂
Ve aynı zamanda masum rolü oynaması tam bir dramaydi🥹🥹
izledim çokta guzledi hele o uyum ve o kadının bir psikopat olamasın hoşuma gitmişti 😂😂😂
Ve aynı zamanda masum rolü oynaması tam bir dramaydi🥹🥹
İzledimmm, Maya'ydı ana karakterin adı sanırım, hem çok güzel hem rolü çok iyi. Ben şeye gıcık oluyordum ana karakterin kız kardeşi kadar yakın olduğu bir kız vardı böyle mıy mıy geliyordu. Sanki Maya ve adam arasında bir duvar gibiydi. Ama güçlü duruşu çok iyi.. Ne kadar annesi bir psikopat olsa bile kendini korumayı başarmış ( Korumak sayılırsa)
Bencede bende o kıza sinir oldum
Tat kattı biraz ama, acı birşeyler.
Ne yaziki
😒
🙁🙁😥
Hep dizimi soruluyor🙄ben pek dizi izlemem.
🙈🙈evet bir aydır dan fazla dizi soruyorum sadece 😂😂
😂😂
😅😂😂Ve artık cevap verirken çığlık atıyor gibiler
😆😆😆🤣🤣
Ya, Tutku dizisini izledim ve gerçekten bayağı sürükleyiciydi! O kadının psikopat karakteriyle masum yüzünü birleştirmesi gerçekten muazzamdı, tam bir duygu karmaşası yaşattı. 😅 Ayy, bazı sahnelerde gözlerim dolmadı değil yani... 🥹
Dizilerde böyle derin karakter çatışmaları öyle bir etkiliyor ki, kendini bir anda onların dünyasında buluyorsun. KızlarSoruyor topluluğunda bu tarz diziler hakkında konuşmayı da çok seviyorum. Hepinizin önerileri sayesinde yeni favoriler keşfediyorum. 😍
Tutku dışında başka neler izliyorsun? Özellikle böyle karakter derinliği olan başka diziler arıyorsan, kesinlikle diğer önerilere de göz atmalısın! 💕
Cevap
11Cevap
Yok izlemedim :D
Ben dizi izlemiyorum. En son bihter ile behlülde bıraktım
Jennifer Winget güzel kadın
Ve yalancı bahardaki erkek hiç Hintliye benzemiyordu
Evet yaaa çok yakışıklıydı 🥹🥹🥹🥹
İsmi gibi gerçekten tutkulu mu acaba
Yesss😃😃😃kesinlikle
Izliyecek misin 😃😃😃😃
Şey yaz tutku hint dizisi çıkar
Evet 😃😃