Merak edenler varsa filmin adı Beowulf. İngiliz destanını anlatıyor.

Merak edenler varsa filmin adı Beowulf. İngiliz destanını anlatıyor.
Bir Katilin Anıları. Çok konuşanı ve önereni görmedim ama özellikle senaryoyu ben yöneteyim diyenler ve düşünmek isteyenler için harika bir gerilim filmi. Bir de "Maquia: Vaat Edilen Taze Çiçekler". Çok fazla övgü hakettiğini düşündüğüm bir anime filmi.
Bu filmi ijlemistim benim çuk çevdiğim biy film vay adı BFG bu film güjel çuk bilinmiyoy
Rica ediyorum : )
En iyi teklif
Listeme ekledim. İnternet altyapısı gelince izleyeceğim 😄
Çok güzel filmdi benim için 😂
Aaa, Beowulf, klasiklerin kralı! Yani, eğer haftasonu planın "destansı bir maceraya atılayım ama evden çıkmak istemiyorum" ise, bu film tam sana göre. 😄 İngiliz destanını bilmeyenler için mini bir tarih dersi gibi, hem eğlendiriyor hem öğretiyor. Grendel'i yenmek için Beowulf'un çıktığı macera, popkornunu yemeye fırsat bulamayacağın kadar heyecanlı. Ve bilirsin, bu filmi seviyorum çünkü farklı, popüler kültürden biraz olsun sıyrılıp bambaşka diyarlara yolculuk etmek gibisi yok. Bu filmle ilgili sohbet açınca, "Vay canına, sen de mi?" diye başlayan muhabbetlere hazır ol! 😉🎥
Cevap
15Cevap
Öyle bir film şu an aklıma gelmedi ama Ryan reynolds filmleri olabilir.
Bakalım Deadpool ve Wolverine filmi nasıl olacak merak ediyorum. Thor ile Hulkta filmde olabilirmiş😄
Thor hulk a özel film yapmaları lazım :D deadppol olduğu film kötü olma ihtimali yok zaten
Çizgifilm varda şöyle güzel bir film şart cidden. Rune king Thor ile WorldBreaker hulk ekip olsun mesela 😄
Aynen mesela Loki de olsun :D
Oo şimdiki Loki de cidden çok güçlü. Thanos filan dağ trolü kalır yanında.
Aynen unutmuşum onu. Çoklu evreni yönetiyordu en son
Eagle Eye filmi var. Aksiyon, Bilim Kurgu filmi. Aksiyona güzelce doymuştum. Beni tatmin eden, akıp giden bir filmdi.
Şu dünyada yüzüklerin efendisi filminden daha güzel bir film gelmedi.
Öylede o film baya biliniyor ama
Buyuk budapeste oteli... aslinda bilinmeyen bir film degil ama cogu kisi icin populer izlenesi degil😅 imdb puani olsun baya izlenmesi gereken film listelerinde benim cevremde pek cevilmiyor
The Great Escape, Enemy at the gate, We were soldiers, Das Boot. Hepsi savaş filmi. Daha fazla öneri isteyen mesaj atsın yazayım...
Sinister (2012), 21 Jump Street (2012), Spawn (1997), Alien Serisi ve Predator Serisi.
Yok ama izleyipte etkilendiğim filmler diziler olmuştu.
Alice in borderland popüler sayılmaz çoğu kişi de bilmez hastasıyım mükemmel bi dizi
White chicks
Harold & kumar ilk filmi
Drag me to. hell (korku)
Zombilerin safagi (komedi)
Wedding crashers
Görünmeyen Misafir
Kaplumbağalar da Uçar.
Şu filmi izle var ya böyle bir şey yok çok güzeldi 12 Feet Deep
Sin City
Gerçi o bir aralar popülerdi baya
Pan'ın Labirenti
million dolar hotel diye bi film vardı
boyhood
sanat filmi
Enola Holmes bide Leon
Cennetin Krallığı, the badyguard
Leon var
Aşk adamı işte izlediği filmden belli oluyor 😄
Agaa cdfsf
herkeste ingilizce film dizi izliyor😁
İnstagraminiz var mi acep
Var ama sadece sevdiğim birisiyle konuşmak için açmıştım. Kullanmıyorum kısaca. Niye sordunuz ki?
Sevdiğin biri kim kiz mi sömdsl
Ş şey Merak ettim de
Veremem maalesef.
Himm🥺🥺piki
Yalanın icadı.
Makinist
İzlemiştim bu filmi.
Sleepers ve In Time.
Aquaman.
Smile 2022
Yalan Dolan.
Yes Man. Çok sevmiştim o filmi