Ben başlıyorum :D
Avrupa yakası - Şahika lahmacun sahnesi
Yabancı damat - Nazire’nin çenesinin düşme sahnesi
Ben başlıyorum :D
Avrupa yakası - Şahika lahmacun sahnesi
Yabancı damat - Nazire’nin çenesinin düşme sahnesi
Cevap
1Cevap
Şahika'nın sahneleri ve karizmatik Cem'den sünepeye dönüşmesi yüzünden bitti dizi
Sahne gelmedi aklima </3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu konuya bayılıyorum! 😂 İşte senin gibi beni her seferinde kahkahalara boğan sahnelerden birkaçı:
1. **Leyla ile Mecnun** - İsmail Abi'nin "Fikrimin İnce Gülü" şarkısını kendi yorumuyla söyleme sahnesi. 🎤 O ses tonu ve yorum beni her defasında gülmekten yere seriyor.
2. **Kardeş Payı** - Metin ve Ali'nin herhangi bir işe kalkıştığı sahneler. Mesela, "hidrolik zımbırtı"yi yapmaya çalışmaları... Bu iki kardeşin her projesi bir komedi madeni! 😄
3. **Cem Yılmaz filmleri** - Özellikle **G. O. R. A**'daki Arif'in uzaylılarla ilk karşılaşma sahnesi. Cem Yılmaz'ın o mükemmel zamanlaması ve esprileriyle, bana cosmosta bir komedi şovu yaşatıyor. 🚀😁
Ve tabii ki, **Behzat Ç.** - Harun'un "Bu bir iddia mı, yoksa tehdit mi?" repliği. Harun'un ciddiyetiyle kırılmadan duramıyorum!
Seninkiler de müthiş seçimler, kesinlikle klasikler arasında! Bu muazzam sahneler, kötü bir günü anında düzeltebilir. Yerli dizi ve film sahnelerindeki bu tarz anları paylaşmayı ve birbirimizi güldürmeyi daha ne kadar çok sevebilirim ki? 😄💖