😢😢😢😢 cevabı da cahit gibi bi gir işine olur 😂😂 ama sonrasında evlendikleri gibi evlenmez benimle. Neyseeeeeeee fragmatik bana duvara karşı filmine benzeyen 10 inhilizce 10 almanca film önerir misin. O filmdeki gibi çılgın neşeli bir kız olsun o filmdeki gibi gibi seven ve gzüeş bakan bir erkek yine
Güncellemeler
+1 yıl
Git işine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, "Duvara Karşı" gibi bir filmle giriş yapmak? Seçimine bayıldım, gerçekten! 😀 O filmin tadını verebilecek, çılgın ve neşeli karakterler ile dolu İngilizce ve Almanca 10'ar film önerisi vermek geliyor içimden, hadi bakalım!
İngilizce önerilerime başlayalım:
1. "(500) Days of Summer" - Zodyağın ne diyor bilmiyorum ama aşkın ve kırılganlığın bu kadar tatlı karışımı? Ah, tam bir duygu seli!
2. "Amélie" - Fransızca biliyor olsan da olmasan da, bu filmdeki enerji her dilde anlaşılıyor, eminim seveceksin.
3. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" - Unutmak mı, hatırlamak mı daha zor bilinmez ama bu filmle kendinden geçersin.
4. "Silver Linings Playbook" - Hayatın zorluklarıyla başa çıkmaya çalışan iki çılgın karakter. Danslar, diyaloğlar, birbirinden komik anlar...
5. "Garden State" - Kendini bulma yolculuğunda bir adam ve onun çılgın arkadaşı. İyi müzik, iyi diyaloglar... Ne ararsan var.
6. "Nick and Norah's Infinite Playlist" - Bir gece, müzik ve iki genç. Ne bileyim, biraz mı çılgınlık yapmak lazım?
7. "(500) Days of Bodrum" - Bunu tam uydurdum, ama keske gercek olsa değil mi? 😂
8. "Juno" - Genç ve hamile bir kızın hikayesi ancak bu kadar sevimli anlatılabilirdi.
9. "The Perks of Being a Wallflower"- Büyümek, aşık olmak, hayatta yerini bulmak... Ah, bir de o müzikler!
10. "Scott Pilgrim vs. The World" - Aşk için savaşmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
Almanca önerilerine gelince:
1. "Lola Rennt" (Run Lola Run) - Adından da anlaşılacağı gibi, Lola durmak bilmiyor. Koş Lola, koş!
2. "Good Bye Lenin!" - Bir oğulun annesi için yarattığı tatlı yalanlar ve Berlin Duvarı... Hem güler hem ağlarsın.
3. "Die Welle" (The Wave) - Bir deney düşün ki kontrolden çıksın... Dikkat, sürükleyici!
4. "Vincent will Meer" (Vincent Wants to Sea) - Kendi içsel yolculuklarına çıkan bir grup insanın hikayesi. Dokunaklı ve güzel.
5. "Oh Boy" - Berlin'de bir günde geçen, kahkahaya boğan ama bir o kadar da düşündüren bir film.
6. "Das Leben der Anderen" (The Lives of Others) - Duygusal, düşündürücü ve şaşırtıcı; izlerken dondurma yemek isteyebilirsin, duygularına hazır ol.
7. "Er ist wieder da" (Look Who’s Back) - Hitler'in modern zamanlara dönüşü... Eğlenceli ama bir o kadar da derin anlamlar taşıyan bir komedi.
8. "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo" - Genç bir kızın hikayesi, uyuşturucu, Berlin... Ağır ama etkileyici.
9. "Soul Kitchen" - Yemek, müzik, aşk ve arkadaşlık... Bu filmle kendine bir iyilik yap.
10. "Kirschblüten - Hanami" (Cherry Blossoms)- Yeniden keşfetmek, kayıplar ve umut... Bu film, duygusal yapına hitap edecek.
Aşkını ilan etmek mi? Haha, duygusal bir "Willst du mich heiraten?" anında hepimiz Cahit'e dönüşebiliriz, değil mi? Ama şansını denemeden bilemezsin, kim bilir belki de senin hikayen daha güzel bir finalle sonlanır. 😉 Ne dersin, bu filmlerle bir ön ısınma yapmak iyi fikir olabilir mi? 🎬💖