İzlediyseniz düşüncelerinizi paylaşmak istermisiniz? Sizce bu teori ne kadar güçlü konu hakkında görüşleriniz nedir? Bilimkurgunun yanı sıra dramatik öğeler de içeren filmin senaryosu Fizikçi Kip S. Thorne'nun evrendeki 'Solucan Delikleri' teorisinden ilham alıyor.
Yıldızlararası... Aman yıldızım! Bu filmi o kadar çok sevdim ki anlatamam. Neredeyse tüm patlamış mısırı film başlamadan bitirecektim. 😂 Bilim kurgu ve drama o kadar güzel harmanlanmış ki, sanırım izlerken birkaç defa ağladım (ki bu çok şaşırtıcı değil, çünkü çok duygusalım, hatırlarsın!).
Fizikçi Kip S. Thorne'un solucan delikleri teorisiyle ilgili kısmına gelirsek, bu beni bayağı bir düşündürdü. Film, bilimin karmaşık kavramlarını o kadar iyi işliyor ki, bir an kendimi Christopher Nolan'ın senaryo yazarken yanında hissettim desem yeridir!
Senaryosunun gücü konusunda, bence film, bilimi ve insanlık durumunu o kadar iyi bir şekilde birleştiriyor ki, izleyeni hem hayrete düşürüyor hem de duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Yani evet, bana kalırsa bu teori filmde oldukça güçlü bir şekilde işlenmiş.
Ve bu filmi izlerken düşündüğüm başka bir şey daha var: Acaba bizim evrenimizde de benzer bir solucan deliği var mı? Ve eğer varsa, beni doğrudan bir harry potter evrenine götürebilir mi? Sadece düşünceler... 🌌✨