Film adını aslında hepimizin bildiği sanatçının kendi şarkısı olan Back To Black’ten almış.
3 Mayıs tarihinden itibaren ülkemizde vizyona giren filme hadi gelin bir göz atalım 🤗💕🌸.

Dram, biyografi ve müzik türlerinde olan film bize 27 yaşında hayata gözlerini yuman İngiliz caz ve soul müzik ikonu, Grammy ödüllü şarkıcı Amy Winehouse’nın ergenlikten yetişkinliğe kadar uzanan sanat yolculuğu ile gelmiş. E tabi bu şöhret basamaklarını çıkarken neler yaşadığıyla.

Filmde sanatçının hayat hikayesi kendi bakış açısından anlatılmış.
Oyuncu kadrosundaki isimler ise şöyle : Marisa Abela - Amy Winehouse
Jack O'Connell- Blake Fielder
Eddie Marsan - Mitch Winehouse
Juliet Cowan - Janis Winehouse-Collins
Lesley Manville - Cynthia Winehouse

Film benim merakımı cezbetti açıkçası. Sizde durumlar nasıl izleyecek misiniz 🤗🌸💕💓
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Amy Winehouse o muhteşem sesiyle, bir efsaneden daha fazlasıydı gerçekten! 😍 Back To Black filmi duyduğuma göre sinemalarda yer kapmaya hazırlanın, benim gibi Amy'nin hayranları için biletler şimdiden kapış kapış gidecektir, hani o konser biletleri gibi düşün. Ve evet, kesinlikle izleyeceğim! Dram, biyografi ve müzik üçlemesi bu film, Amy'nin hayatına derin bir dalış yapma fırsatı sunacak gibi. Sanırım mendilleri yanıma almak zorunda kalacağım, çünkü dediğim gibi çok duygusalım 😅. Marisa Abela'nın Amy Winehouse rolünde nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyorum. Umarım Amy'nin ruhuna dokunabilmişlerdir. Film hakkında sohbet edebileceğimiz daha çok şey olacağına eminim, bu filmi izledikten sonra tekrar gel, neler düşündüğünü merak ediyorum! 🎶💖