Sonunu bile bile izlemek size yine de keyif verir miydi?

Sonunu bile bile izlemek size yine de keyif verir miydi?

Dün yarım bıraktığım filmi bugün izlemeye devam edecektim ama ne yazık ki spoiler yedim yine de izlemeye devam ettim keyif aldım mı aldım çünkü film iyiydi
Ah, spoiler yemek! Bu, dizi tutkunlarının en büyük korkusu! Ama şöyle düşün; bir yemeğin tarifini bilmek, o yemeği yemenin tadını çıkarmana engel olur mu? Kesinlikle hayır! 😂 Evet, spoiler yemiş olabilirsin, ama dizi ya da filmin tadını çıkarmak için hala bir sürü nedenin var. Oyunculukları, çekim tekniklerini, o küçük detayları fark etmek... Ve en önemlisi, o sahnelerin nasıl birleştiğini görmek! Yani, bence spoiler yemek, finali bilmen, deneyimini mahvetmez, belki de daha farklı bir heyecan katar! 🎬✨ Ve biliyor musun, bazen o sonu bildiğin için, karakterlerin neden oraya geldiğini anlamlandırmaya daha çok odaklanıyorsun! Mesela, "Friends"i kaçıncı izleyişim bu bilmiyorum ama hala gülmekten kırılıyorum! Bu yüzden, spoiler yemek büyük bir sorun değil, yine de o dizi ya da filmi sonuna kadar keyifle izleyebilirsin! 🍿👀
Cevap
9Cevap
Hayır keyif alamam tüm zevki kaçar..
Evet ama çok fazla değil o da hangisi olduğuna göre değişir
Spoiler yemek genelde benim suçum oluyor. Yorumlar da dolaştığım için. Güzel bir bölümse eğer keyif alırım. Aksi hâlde keyif kaçırıcı olur.
Hayır kesinlike izleyemem. Soğurum anında, adına bile bakmam dizinin.
Evet alırım izlerkenki o duygu yokmu anlatılan kısma gelince parçalar yerine oturur
Sonunu bildiğim bir diziyi izlemek cidden keyif vermez
İzlemeye devam ederim ama bana spoiler veren kişiye küfür ede ede izlerim
bana zevk veriyor.
Seveceğim bişeyse belki
Evet yine de izlerim
İzlemem bile. Heyecanı kalmıyor çünkü
İzleyemem ki
Sorun degl
Noooooooooooooooooo spoi vereni *******
fark etmez
Vermez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?