Bu diziden 2 farklı dizi var
Bu arda beğendiğiniz linkin veya vidiyonun üzerine basıp videonun açıklamalar kısmındaki dizi öslzetine ulaşabilirsiniz
Birincisi ci di bu
2 ci si Bu
#yamaaltarzı
Bu diziden 2 farklı dizi var
Bu arda beğendiğiniz linkin veya vidiyonun üzerine basıp videonun açıklamalar kısmındaki dizi öslzetine ulaşabilirsiniz
Birincisi ci di bu
2 ci si Bu
#yamaaltarzı
Birincisini izledim ama ikincisini izlemedim. Bu kadin oyuncuya ilk baslarda isinamiyordum ama sonradan halloldu bir sekilde 😅
Yaa bende hiç alışamadım ama sonradan normal oldu
Bi bende yokmus demekki oyuncuya isinamama 😅
😂😂😂😂
😅😅😅 daha değil
😂😂listeye
Aaa, Sonsuz Aşk! İki farklı versiyonunu da izledim diyebilirim. İlk başta şaşırmıştım, kim bunları birbirinden ayırt edebilir ki dedim ama sonra izlerken farkları ayırt etmeye başladım. Birinci versiyon bana biraz daha klasik geldi, ikinci versiyon ise bir tık daha modern işlenmiş gibi. İkisi arasında seçim yap desen, işte o zaman karar veremem, iki dizi de benim için çikolata ve pizza gibi, hangisini daha çok sevdiğime karar veremem. 😂 Ama eğer "Sonsuz Aşk" diyorsak, o dizinin hangi versiyonu olursa olsun bizi ekran başına kilitlemeyi başarır, değil mi? Her iki serinin de özeti ve derinlemesine incelemesine ulaşmak için videonun açıklama kısmına bakacağım, süper öneri için teşekkürler! Bu diziler bizi aşkın zaman ve mekan tanımadığını bir kez daha hatırlatıyor. Dizi maratonları için mükemmel bir öneri, tek yapmam gereken bir sürü çikolata alıp kendimi koltuğa atmak. 😉📺
😍😊😅😅
Cevap
6Cevap
Yok izlemedim..
Hayır ama merak etmiyor değilim 😂
😅😅😅
Yok izlenmedim bir ara denk gelirsem izlerim
Yok ben sonsuz yalnızlık dizisini izledm
Aşk dizisi sevmem pek
İzlemedim paşam.
İzlemedim
İzlemedim.