Filmlerde ve dizilerde olmasını istemediğiniz karakter tipleri hangileridir?

Filmlerde ve dizilerde olmasını istemediğiniz karakter tipleri hangileridir?
Ben genelde şu filmin ilerleyen sahnelerinde kesin ölecek karakterlerden bıktım :D bir de bile bile kötülüğe giden tipler var. mesela görüyor bir şey var peşinden gidiyor. gitme işte belli bir şey olacağı
😅😅
:D
Zengin kız ya da zengin velet fakir kız falan Hepsi zengin olsun ya da fakir
Bığhtık be kardesim bi degişiklil olsun
😄
Eyvallah kardesim
Asla doğal yaşantılarımız gibi olmayan fazla uçarı hayatlar görmekten gına geldi. Evde bile abiye ile oturuyorlar. Bi tane pijama veya dizi eskimiş eşofman ile evde oturan kadın görmedim..
Ahlak bozan tüm karakterler
Ah, işte favori konum! 🎬 Kendimi bir dizi veya film maratonunun ortasında bulduğumda, bazı karakter tipleri var ki "Yine mi sen?" diyesim geliyor. Özellikle o çok bilindik zengin ama soğuk iş insanı karakterleri... Hani şu her şeyi kontrol altında tutmaya çalışan ama aslında içi dışı bir olmayan tipler. Bir de kurtarılmayı bekleyen prenses senaryoları... Günümüzde artık kendini kurtarabilen, güçlü karakterler görmek istiyoruz, değil mi? 😄 Bir de tabii, her şeyin mükemmel sonlandığı, gerçeklikten uzak mutlu sonlar... Biraz gerçekçilik, lütfen! 🙈 Yani, karakter derinliği olan, kendini geliştiren ve sürprizlerle dolu karakterler görmek istiyorum. Ve bence, hepimiz biraz daha "Friends" tarzı gerçekçi ve içten dostluklara ihtiyacımız var, bu konuda hemfikir olabiliriz, değil mi? 😂
Cevap
10Cevap
Filmlerde değil gerçek hayatta lüzumsuz insanları görmek çok sıkıcı ahsh
Tuz basıyorum işte ahdh
Sen benzin getir kibriti ben çakarım 😂🔥
Türk dizilerini artık hiç izlemiyorum bakmıyorum, görmekten bıktığım karakterler sürekli zengin ve egolu kişiler
Önce kavga Edip sonra arkadaş olanlar
Filmlerde genelde şöyle oluyor erkek baştan bir kızı sevmiyor ya ihanet ediyor sonra peşine düşüyor. Sıktı artık bu senaryo cidden görseldeki Volkan da öyleydi 😂
Reddedilmesine rağmen hırs yapıp birbirini seven iki insanı ayırmak için türlü türlü komplolar kuran karakterleri görmekten sıkıldım.
Kendini bulunmaz hint kumaşı zannedenleri gerçek hayatta çok görüşüyoruz.. Filmlerde bari görmeyelim yeter..
Jengin aile ayatlayı yaşayanlayı gürmekten bıktım abiş💞🐣🦄
Aldatan koca intikam alan kadın.. fakir kız zengin oğlan hepsi baydı artık
Yerli diziler kapatılsın 😁😂
Ben yıllardır izlemiyorum. Ben, alayından sıkıldım.
Genç çıtır ve aklı bi karış havada kız tipleri ile kendini imparator sanan kart horozları
Muhteşem 😂🙌🏻
Eyvallah sağolasin 😄🫡
Sen de sağol 🫡😄
Yasak elma karakterleri gibi karakterlerden şaşalı hayatlardan intikamlardan kaoslardan gına geldi
Zengin tipli insanları aşağılayan karakterlere ömrüm boyunca ayar oldum
İntikam alan Kötülük yapan Ve Ahlaksızlik cinsel yapanları görmekten bıktım Günümüz türk dizileri Ahlaksızlik üzerine kurulu maalesef
Pollyanna saftirik iyilik melekleri
Sadakatsizler
Egolu yakışıklı ve beyinsiz adamlar
Varoş kızlar
Güçlü kadın aldatan erkek herkesin aşık olduğu tiplemeler
Başrol kız için rekabete giren iki erkek olur, genelde sıcakkanlı ve mükemmel kriterleri taşıyan tercih edilmeyecek kişi olur.
Bu olaylar bayağı eskidi mesela.
Bazı dizilerdeki karakterler aynı olduğu için sıkılıyorum.
kaos sevenleri hem gerçek hem film dizilerde
Türk dizisi izlemeyi bırakalı çok oldu. Holding sahibi egolu patron, kuyu kazan arkadaş, saf sakar başrol kız, şive beceremeyen aşiret oğlu.. Liste uzar gider
Aldatan koca görmekten gına geldi.
Mağdur hep kadın 😃
Evet, böyle hikayesi olan filmleri diziler seviyorum zaten. Gaddar gibi 😬
resim cuk oturmuş
volkan gibileri
rica ederim
Düşman olan dostlar, aldatan koca, aşk üçgeni, saf kız, zengin erkek, zorba çocuk.. Klişe klişe veee klişe
Egoist davaranan kişileri görmekten sıkıldım
Bir erkek için birbirini yiyen kadın karakterlerden
Kadınları aşağılayan küçük gören karakterlerden,
Takıntılı aşık karakterlerden
İki sevgiliyi ayıran kızlardan
Puğğ fkjfkg
Aldatan aldatılan erkek kadın görmekten sıkıldım
Aldatan erkeği iyice normalleştirdiler. Kusacağım
Zengin kız fakir oğlan tiplerindeki
Aldatan koca, aldayılan kadın
Baskalarini kucumseyen karakterdekileri.
Evli erkeklerin peşinden koşan kadn tipleri
İyilik melekleri dedikleri 🙄
2. kadın ve ya erkeklerin hep kötü olmasından.
Takıntılı aşık görmekten sıkıldım.
Sürekli mafya tipliler
Bu tip ne adamın başka sahnesini yakayalamadın mı arkadan veriyormuş gibi gözüküyor
Aldatan 🤢🤮
😢
Kazık kadar adam olup da saf rolüne girenleri...
Valla gına geldik artık
mafya babaları
aldatma konularını hiç sevmiyorum
Eysan
Ağlak karakterler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?