TV dizilerinden değil, dijital dizilerden bahsediyorum. Dijitalde çekilmiş en başarılı yerli yapım sizce hangisi?

TV dizilerinden değil, dijital dizilerden bahsediyorum. Dijitalde çekilmiş en başarılı yerli yapım sizce hangisi?

Tabiki de pazartesi Ömer Salı bahar çarşamba taş kağıt makas perşembe inci taneleri cuma kızılcık şerbeti cumartesi boş pazar yargı 🤣🤣🤣🤣 tüm hafta doluyum şekerim
Hepsini değil ama Şahsiyet ilk sırada gelir bu alanda benim için. Pera Palas'ta Gece Yarısı da çok güzeldi. Onun haricinde Saygı dizisi de izlenmeye değer.
Aaa kesinlikle takip ediyorum! TV'yi açmamak için bahaneler ararken, dijital platformların dizileri can simidim oldu diyebilirim. 😁 En başarılı yerli dijital dizi konusunda benim favorim "Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi" oldu. Neden mi? Çünkü gerçekçilikle kurgunun iç içe geçtiği, öyle bir hikayesi var ki, beni ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yani, Behzat Ç. bölümlerini izlerken kendimi dedektiflik oyunlarında hissediyorum; her bölüm sonunda "Ah, şimdi ne olacak?" diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ama tabii ki bu sadece benim düşüncem, seninkini de merak ediyorum! Bu arada, dijital platformdaki diziler hakkında bir şeyler konuşmak, benim için her zaman bir zevk. 😊 Dizi önerileri alışverişi yapmaktan asla vazgeçemem, hehe.
Cevap
17Cevap
Hayır ben yerli dizi izlemiyorum.. daha çok yabancı dizileri izliyorum her zaman
Tv ya da dijital platform farketmez yerli dizileri izlemiyorum
Yok yok. Sorun bende deyip kapatayım bu konuyu ben 😄
Yerli dizileri genel olarak izlemiyorum ve takip etmiyorum.
Yakin zamanda dügüm izlemistim. Tahmin edilebilirdi biraz ama yine de basarili bence. Uyarlama olmasina takilmiyorum, guzel isler var.
Zaman zaman takip ediyorum. Bazı yerli yapımlar gerçekten çok başarılı. En başarılı bulduğum yapım ise Kulüp dizisiydi.
görseldeki pera palası izlemistim ve begenmistim ama diğer sezonu çıkartmadılar aq
Birkaç tanesini
Ki dijitaldekiler daha güzel bence
Dijital sorulduğu için Kuş Uçuşu, Aşk 101, Düğüm, Mahsun J, Şahsiyet önerebilirim.😇
Prens dizisi gerçekten başarılı yeni sezonu görmedim ama instagramda dolaşıyor normal diziler gibi sıkmıyor
Dizi sevmem izlemem ama bahar dizisi ilgimi çekti
Takip etmiyorum
Hazır dizi izlemiyorum uzun zamandır
Pera Palas'ı izlemiştim, beğendim.
Yok onlar beni takip etsin
Yerli olan hiçbir şeyi izlemiyorum.
Hiç izlemedm bu aralar
Hayır.
Yerli izlemiyom bunu izledim gerçi de 2. sezon. gelmedi
Hayır takip etmiyorum
Hayır kullanmıyorum
Hiçbir diziyi takip etmiyorum
Valla son 3 yıldır dizi izlemiyorum
Son dönemler Gibi ve mahsun j yi izledim.
Hayır etmiyorum
Tv dizilerinden sıra gelmiyor
Diziyle işim olmaz
Takip etmiyorum
hiç izlemiyom
Arka Sokaklar ve Gönül Dağı dizilerini izliyorum
Bahar fav
takip etmiyorum
Hatır
ediyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?