Ben yerli dizilerden aşırı uzağım. En son işte 'Erşan Kuneri' ve ' Gibi' dizilerini izlemiştim ve çok eğlenmiştim. Bizim yapımlarının leş konuları ve uzunluklarından dolayı hiç tercih etmem. Youtube de kesit izlerim daha iyi 2.5 saat dizi mi olur.
Şimdi böyle dusunuyorsun bundan 10 sene önce Dijital platformlar yoktu o zaman herkes ekran başındaydı. Peki o zamanlar insanlar şikayetci miydi hayır. Televizyonda gosterimde olan diziler imkb oranlari var demekki izleniyor ki bu oranlar yükseliyor veya düşüyor. Hala cok severek izleyenler var. Her dizi kesinlikle aynı degil. Bazı diziler gercekten cok iyi. Hatta yurt dışında ödül aldığımız cok fazla ödül var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yurtta odadaki iki kız ve yurdun yemekhanesinde gördüğüm kadarıyla yurttaki kızlar. Seda Sayan vs izliyorlar rezillik z kuşağı bu işte aynı kuşaktan olmama rağmen çevremdekiler gibi değilim ve uyum olmuyor kimseyle aramda uzak duruyorum herkesten
Herkesin netflixe geçmesini beklemen için bir jenerasyon daha ilerlemesini beklemek lazım. Kim bilir o zaman da biz netflix izliyoruz diye dışlanırız 😄