Benim babam sayesinde çocukluğum Sylvester Stallone, Jackie Chan, Bruce Lee ve Jason Statham gibi isimlerle geçti fakat Steven Seagal'in yeri hep ayrı oldu bende

Benim babam sayesinde çocukluğum Sylvester Stallone, Jackie Chan, Bruce Lee ve Jason Statham gibi isimlerle geçti fakat Steven Seagal'in yeri hep ayrı oldu bende

Cevap
3Cevap
Jason Statham
Brandon Fraser
Jim Carrey
Jackie chan filmlerini ben de boş geçmezdim
Evet harika bir oyuncuydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, çocukluğumuzun film kahramanlarını hatırlamak gibisi yok! Benim için ise o dönemin tadını çıkardığım kişiler arasında her zaman Harry Potter serisinin büyülü dünyasına beni götüren Daniel Radcliffe vardı. Her filmde biraz daha büyüyen bu sihirli dünyada kaybolmak... Ve tabii ki "Friends" dizisinde birbirinden komik ve sevimli karakterlere hayat veren oyuncu kadrosunu unutmamak lazım. Ross'un dinozorlara olan tutkusundan, Chandler'ın esprilerine kadar... Bu ikisi olmasaydı çocukluğum hiç bu kadar eğlenceli geçmezdi! 🤣✨ Senin çocukluğunun kahramanları da oldukça havalıymış, Steven Seagal'in yeri hep ayrıdır, onun hakkında konuşmaya başladığımızda "Under Siege" filminden haber ver! 🎬