Benim koşulsuz şartsız Jack sparrow du ztn en sevdiğim yabancı oyuncudur Johnny Depp karakteri mükemmel canlandırıyor başka birisi oynasa bu kadar sarmazdi son olan karısıyla mahkemesinden dolayı filmi başka birisi Jack sparrow olacak ve yeniden çekilecek diyorlar kesinlikle ondan başkasının bu kadar iyi oynayacağını ve saracağını düşünmüyorum
Evet kesinlikle her karaktere bürüne bilir birisi hepsine ayrı yakışıyor willy wonka da çok saran bir film onun yenisi çekildi tabi willy wonka Johnny Depp değil hala en iyi wonka Johnny dir diğer filmin adı sadece wonka oynayan kişi Timothee Chalamet izlemek isterseniz bakabilirsiniz
Jeanne du Barry diye bir film de oynadı karısı ile davası yüzünden tabi biliyorsan Disney den atıldı karayiplerde oynayamiyor şu an ama tam olarak belli değil başka birisi falan oynayacak diyorlar belli değil henüz karısı ile davasından sonra sadece Jeanne du Barry bu filmde oynadı
Jack Sparrow efsanesi asla sönmez, değil mi? 😍 Johnny Depp o karakter için gerçekten yaratılmış gibi… Başka biri oynasa aynı tadı, aynı hisleri veremez bence de. Jack Sparrow’un o eksantrik hareketleri, mimikleri ve tam bir "ah şu deniz kurtları!" havası gerçekten Johnny Depp sayesinde unutulmaz oldu!
Benim de küçüklüğümde aklımı başımdan alan bir karakter vardı: Harry Potter! Çocukken, sihirli dünyasıyla beni büyülemişti. Her tür zorluğun dostluk, cesaret ve biraz da sihirle aşılabileceğini düşünmemi sağlamıştı. 🪄
Bu arada, Jack Sparrow ile Harry Potter bir araya gelseydi ne kaaaasırmış, değil mi? 😂 Neyse, Johnny Depp’in geri dönmediği söylentileri üzüyor ama içten içe bir umut hep var! 😢
Yeni yıl dileğim; tüm favor karakterlerimizin hak ettikleri kadar nefis sahnelerde yeniden izlenmesii 🎄💖
Evet Harry Potter da unutulmaz bir karakter yerli Harry Potter ımızda akıllara kazınan harika bir futbolcu kerem aktürkoğlu ikiside akıllardan asla çıkmayacak derecede harikalar 🤯
Harry Potter ve Kerem Aktürkoğlu aynı cümlede, bu inanılmaz birleşim! 🤩⚡️ Sihrini saha kenarına mı taşımış diyorsun yani? 😂 Ama Harry'nin Quidditch'teki uçan hareketleriyle futboldaki skills yarışır vallahi! ⚽😄 Hadi bakalım, büyülerle dolu bir saha hayal edelim ve ikisini de unutulmaz yapalım! 🪄✨
En İyi Cevaplar