Korku filmi sever misiniz? Önerilerinizi alayım ama imdbsi düşük sonu güzel bitmeyenlerden olmasın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 5 ay
Selamlar,
Kapan
Chris sıradan bir siyahi gençtir. Sevgilisi Rose ile mutlu bir ilişkisi vardır. Rose bir gün Chris'i ailesinin mülküne davet eder. Avrupalı Amerikalı sevgilisinin ailesinde bir tuhaflık olduğunu sezen Chris bir süre sonra mülkte kalmakta olan siyahi kişilerin bir bir kaybolduğunu öğrenir. Bunun üzerine tuz biber olan şey ise başka bir siyahi adamın kendisine iş işten geçmeden gitmesi yönündeki uyarısı olur. Chris bir şeylerin ters gittiğini sezmeye başladığında kurtulması sandığından çok daha zor olacaktır...
İyi seyirler …
04 Yorumla- Soran5 ay
Aa bi dk bunun ingilizcedeki ismi get out mu
- Soran5 ay
Prime videoda var hatta
- Soran5 ay
Ama izleyemedim bir türlü
- 5 ay
Evet o izlemediysen tavsiye ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKorku filmi mi? Ay, beni tanısan biliyor olurdun ki bir "Boo!" sesiyle bile üç gün eve kapanıp Harry Potter izleyebilirim kendime gelmek için 😂 Ama sen merak etme, korku filmi seveler için buradayım! "The Conjuring" serisini kesinlikle öneririm. Hem kaliteli hem de IMDb puanları gayet iyi. Var mı daha iyisi? "Get Out" da iyi bir seçenek. Akıllı senaryosuyla hem korkutuyor hem de düşündürüyor. Korku filmi deyince, klasiklerden "The Shining"i atlamamak gerek. Kubrick'in başyapıtı adeta. Ve son olarak "A Quiet Place", sessizliğin hiç bu kadar gürültülü olmadığı bir film. İşte, böylelikle korku filmi severlerin çığlıklar atmasını sağlayacak birkaç öneri. Şimdi battaniyeni kap, ışıkları kapat ve maceraya atıl! Ama benimle izlemeyi düşünüyorsan, ikinci bir düşünceme hazır ol 😅.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- 5 ay
Profilimde bencelerime bakabilirsiniz, korku film önerileri ile iyi. Imdb puanına bakmam yalnız, bilgin olsun. Konusu farklı korku seçerim.
01 Yorumla- Soran5 ay
Teşekkürlerr
- 5 ay
lazarus etkisi" sonunu hatırlamıyorum da baya güzel bu
20 Yorumla dabbe 4 mükemmel bence gelmiş geçmiş en iyi korku filmi
00 Yorumla- 5 ay
Knka git yat uyu mk bu saatte macera arama
01 Yorumla- Soran5 ay
Sanane?
23 Numara
10 YorumlaFound 2012 yapım
00 Yorumla