Yönetmen'den veya Sektörünün kilit isimlerinden oyunculuk eğitimi alsak oyunculuk'tan yana bir şansımız olur mu? Devamını okurmusu?

Yönetmen'den veya Sektörünün kilit isimlerinden oyunculuk eğitimi alsak oyunculuk'tan yana bir şansımız olur mu Ön plan oyunculuğu falan Sonuçta Bir yönetmenden eğitim alıyorsun devam eden bir dizisi var Atölye eğitimi veriyor audition o sırada yönetmenle aramı iyi yaparsam falan kilit isimlerde dahil böyle bir ihtimal olabilir mi? Bir çok isim böyle olmuş... Sonuçta Sektörün ünlü oyuncularını keşfeden kişiler den eğitim alıyorsun o sıra bir yakınlıkta kuruluyor tabiki yani bu tür kişilerden yeteneğim olsa bile torpil alamazsam boş torpili de bu tür kişiler sağladığı için bir şansım olur mu? Rica ediyorum Çirkinleşmeden cevap veriniz Yetenek'te var Eğitim alacağım kişinin aktif dizisi var bir çok yeni piyasaya girenler öyle bağlantı kurarak giriyor zaten sadece görüşlerinizi merak ediyorumm

Yönetmen'den veya Sektörünün kilit isimlerinden oyunculuk eğitimi alsak oyunculuk'tan yana bir şansımız olur mu? Devamını okurmusu?