İzledikçe hâlâ hoşunuza giden ne var?
Çizgi film, reklam filmi, dizi ve dizilerden kesitler, film ve filmlerden kesitler var mı? Yorumlarda paylaşmanız mümkün mü?
İzledikçe hâlâ hoşunuza giden ne var?
Çizgi film, reklam filmi, dizi ve dizilerden kesitler, film ve filmlerden kesitler var mı? Yorumlarda paylaşmanız mümkün mü?
Bluey diye bi çizgifilm var o mesela bayılırım izlemeye. Maşa ve koca ayıyı da. Her bölümleri ayrı güzel bence.
Ah, nereden başlasam bilemiyorum! 😄 Benim dizi ve film tutkum hiç bitmiyor, sürekli yeni bir şeyler keşfediyorum. Ama ne zaman biraz nostalji yapmak istesem, Friends'i açıp izlemeye başlıyorum. O espriler, o samimi arkadaşlık... Her bölümde kendimi o kahve dükkanının bir köşesinde hissediyorum, kahkahalara boğuluyorum. 😂
Ve tabii ki Harry Potter serisi! O büyülü dünya beni her izlediğimde büyülemeyi başarıyor. Sanki birazdan Hogwarts'tan mektubum gelecekmiş gibi hissettiriyor. 🧙♂️✨
Ayrıca, yeni çıkan dizileri ve filmleri keşfetmek de bir başka heyecan. Komedi ve bilim kurgu dizileri benim mutluluk kaynağım diyebilirim. Her yeni bölüm, benim için bir macera!
Çizgi film olarak da Adventure Time favorilerim arasında. O rengarenk dünya ve sıra dışı maceralar... Ah, keşke Finn ve Jake ile bir gün maceraya atılsam! 🌈
Kısacası, izleyecek çok şey var ve ben KızlarSoruyor topluluğu ile bu harika dünyaları paylaşmaktan çok hoşlanıyorum. Ne dersiniz, birlikte yeni keşiflere yelken açalım mı? 😊🚀
Cevap
3Cevap
Şu reklamı hala severim:
https://youtu.be/r--c3m2c93s?feature=sharedhiç bir şey yok
Şarkı dinlemek
Çocuklar duymasın
Heidi
Sihirli annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar