Hoşnut olmadığınız şeylerin başında ne geliyor?

Pek iyi bir gün geçirmiyorken aklıma aslında hoşnut olmadığım bir sürü şey geliyor. Ancak hoşnut olmadığım şeyleri pek fazla dile getirmeyi sevmiyorum ben. Bana iyi gelmediğini düşünüyorum. Dile getirmektense özellikle değiştiremeyeceğim şeylerse kendi yolumu ona göre belirleyip ilerlemeyi daha çok doğru buluyorum. Zor olan bence bunu yapmak. Kötü bir gün geçiyorum mesela ama şu an kötü olan günüme değil de günümün geri kalanında yapacak olduğum şeylere odaklanmaya çalışıyorum. Ancak soruya uyacak bir cevap verecek olursam da hoşnut olmadığım şeyleri dile getirmekten hoşnut olmadığımı söyleyebilirim 😮💨
Kendini sürekli haklı gören insanlardan. Ya güzel abicim hep sen haklı olamazsın artık bi kabul et diyip inşaat küreği ile ağzına ağzına vurasım geliyor.
Bonjour!
Alıngan olmamdan hoşnut degilim. İnsanların söylediklerini yanlış anlayıp çoğu zaman işleri sarpa sarıyorum. Detaycı olmayı istemezdim. Anlınganlığımın temel sebebi o. Ereksiz şeylere takılıyor kafam, bazen hiç ummadık şeyleri düşündürüyor. ❤
İnsanların birbirine hiç saygısının olmamasından hoşnut değilim.
Cevap
14Cevap
Hayvan hakları yasası, zamlar, işsizlik bi dünya şey.
En çok en günahsızı onlarmış gibi taş atmaya çalışanlardan hoşnut değilim.
Kendi hayatımdan, insanlardan ve yaşamaktan.
Hoşnut olduğum şeyler o kadar az ki geriye büyük bir yüzde kalıyor.
Günümüz dünyasında memnuniyet duygusu da azaldı.
Kızlar Bir Adım Öne içimde bir yerde bi kadın var. Onun benim bir parçam olmasından hoşnut değilim. Bas git de diyemiyorsun et tırnak mıydı öyle bsey
İnsanların hersey hakkında peşin hüküm verip erken karar vermelerinden. Önyargılı davranmalarından.
Olumsuzlukla karşılaştıklarında herkese mal etmelerinden çok sıkıldım.
Şanssızlığımdan hoşnut değilim, herkes ne isterse oluyor bir bana çok gördüler bunu armut piş ağzıma düş de demedim yapmam gerekeni yaptım ama ne olursa olsun olmadı.
En çok başımıza buyruk yaşayamadığımız için hoşnut değilim. Yani karar alırken kırk şeyi düşünmek, başkalarını da düşünmek zorunda kalmak çok kötü.
Sorgulamadan her duyduğuna ilk duyduğuna inanan toplumdan
Eğitim sistemi
Ülke ekonomisi
Mülteciler
...
Aklı evde bırakıp çarşı pazara çıkalarla diyalog içine girmekten :(
O kadar ucu açık ki bu sorunun en çok neyden hoşnutsunuz desen daha net cevaplar alırdın. Ben kendimden hoşnut değilim takıntılıyım sinirli birde temizlik hastasıyım bu üçü bütün hayatımı etkiliyor. O zaman herşeyden hoşnutsuz oluyorum demektir buda.
1-Rezil Olmak, Mahcub olmak
2-Yalan Söyleyip yalanı ortaya çıktığı halde hâlâ yalanında ısrar eden insanlardan
3-Çok fazla ego sahibi olan insanlardan
Gurbet ağır geliyor bazen
Cinsiyetçi Adalet sisteminden
Ülkenin gidişatından…
Yalan yanlış soru soranlardan
Kaderimden
Belirsizlikten..
Hayattan
Yaşamaktan
Toplumdan
TR de yaşamaktan
Aile baskısııııı