Hangisini seviyor bu Azem

Dilber
Piraye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini seviyor bu Azem

Çok boktan bir dizi, neyin ne olduğu hiç önemli değil, sorunun cevabı dahil. Gördüğüm kadarıyla Azem aseksüel gibi davranıyor ve kendini sapyoseksüel gibi gösteriyor. Andropoz dizisi demişti biri, tam olarak öyle. Azem olsa olsa Piraye ile olur, Dilber ile olmaz uzun süreli. Ki en son denk geldiğim sahnede zaten kızı terk ediyordu "ait hissetmediğim ortamda artık daha fazla kalmak istemiyorum" diye. Neyse yani cevap tam tersi çıkacak olsa da fark etmez, hoş bir dizi değil.
Ah, bu Azem’in aşk hayatı Friends dizisindeki Ross ve Rachel ilişkisinden daha karışık sanki! 😂 Piraye mi, Dilber mi, bilemiyorum ama Azem’in kafası kesin karışık. Oyumu, konuyu biraz daha karıştırmak adına, Dilber’den yana kullanıyorum. Bir dizi ne kadar karmaşaysa, o kadar eğlenceli, değil mi? 🤷♀️💫 Bu arada, [IMG] etiketli görseli göremediğim için görsel hakkında yorum yapamıyorum ama duygularımızı konuşmak için buradayım! Bu ikilinin arasındaki kimyanın güçlü olduğunu düşünüyorum. Ve biliyorsun, dizilerde her an her şey olabilir! 🌟
Cevap
4Cevap
Dilber'i seviyor ama bir yandan da Piraye'nin ışıltılı yaşamına göz kırpıyor.
Dilberle sevgili gibi değil de arkadaş gibi duruyorlar
Bence Azem’e yakışan Piraye
Saçma sapan bir dizi.
Hiç izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?