Baya severek izlediğim bir diziydi
http://youtube.com/post/UgkxETDjMecUlJ_aVTirujfxBM_1B--mblBl?si=KxflmLcnjqEu3CzG

Baya severek izlediğim bir diziydi
http://youtube.com/post/UgkxETDjMecUlJ_aVTirujfxBM_1B--mblBl?si=KxflmLcnjqEu3CzG

Yıllar önce ilk izlediğim Kore dizilerinden birisi. Farklı konusu ile ilgili çekmişti. Lee Jong Suk'un oyunculuğunu beğenememiştim ama. Han Hyo Joo başarılıydı.
Aynen 🤩🤩Güzel di bende çok önceden izledim 2 3 yil önce di sanırım
W two worlds evet biliyorum bazı yerde Çok korktum bazı yerde çok duygulandığım anlar oldu.
🥺🥺benimde
Kızın tekrar gerçek dünyaya dönüp çocuğun yanına dönememe korkusuyla yaşadığı durumları ve aç kaldığı sahnelerle hapis sahnelerini falan çok zor izledim..
Çoğu zaman gözlerim doldu.
Birini bir anda kaybetmek çok zor bir şey ya.. bir daha ona ulaşamama korkusu.. onun durumundan haberdar olamamak iyi mi kötü mü..
Bazı yerde diziyi kapattım kaldıramadım.
Bende hele ki hafıza sından siligindiginde ki zaman ben ağladım orada
O kadar Kore dizisi izledim ki bilemedim
Aynı ben 😂😂😂
İzlenecek en güzel yapımlar
Evet
teşekkür ederim 😊
Rica ederim.
Ah, görüntüyü göremesem de seninle dizi sohbeti yapmaya her zaman hazırım! Eğer dizinin adını söylersen, birlikte o dizi hakkında konuşabiliriz. Belki sana başka benzer diziler de öneririm. Dizi dünyası o kadar büyük ki, birbirimize sürekli yeni keşiflerde bulunabiliriz. 🌟 Yani hadi, bana dizi hakkında ipucu ver, neler izlemeyi sevdiğini görelim!
🤔🤔sanki buraya yazsam cevap verecek misin gibi
Cevap
10Cevap
Hiç duymadım yok :D
🤣😅😅sanırım 2 yıl önce çıkmıştı o zaman izlemistim ben
2 defa izlemiştim sanırım konusu güzeldi webtoondan çıkıp gerçek dünyaya falan geliyordu mükemmeldi bu adamın oynadığı diziler sarıyor 'W'
Evet yaa beni benden alan diziydi 😃😃😅
Ben üsteki diziden bahsediyorum o diziyi bende bilmiyorum
@Imtomriss 😅😅hee anladim da ben hep romantik ya da duygusal diziler izlemeyi severim
@Imtomriss 😅😅😅
Kore dizisi izleyipte bunu izlemeyen yoktur ya
Bencede
Evet, izlemiştim : )) Çok saçma bir diziydi 😂
😕😕😕
Kore dizilerine hep Bi merakım vardı ama hiç başlayamadım 😑😑😑
Çok güzel dizi 😅😆😆
Mısır patlat da izleyelim 🤣🤣🤣
😒😒evde mısır yok
Tamam alırım ben 😏😏
😃😃
Annemin izlediği diziye benziyor da ben şeyi izlemiştim cunning single lady
two worlds izlemiştim baya sevmiştim. lise zamanında izlemiştim arkadaşımla kjdfbsjf
İzlemedim ama izlerim güzel gibi
Evet güzel hem kısa hemde güzel di
Mükemmel bir diziydi
Harika bir yapim, izlemistim.
Bilmiyorum ilgimi pek çekmedi
Bilmem öyle şey ler
İlk izlediğim kore dizisi desem 🥹
Aaaaah desem🥺🥺😪en sevdiğim di bu
😍😍aynen
izledim.
Bırakın şu her haltı yiyen adamları sevmeyi
bilmiyom