Profil resmi bile koyamayacak kadar kompleks foseptiği içinde yüzen tip gelmiş bana ne olup olmayacağımı. Sen git de içine giyecek dön al önce. Ondan sonra karar ver kimin ne olup olmayacağına. İroniyi bile anlayamayıp ciddi ciddi cevap yazan homeles kılıklılar.😂🤣😅
Kimsenin sandığı kadar akıllı da, aptal da değilim. Kendime has bir insanım ama insanlardan bir insanım. Hem sosyal hem bireysel olabilen kısacası her tarafa esneyebilen biriyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bir Yeşilçam sorusu mu? İşte enerjimizin tavan yapacağı an geldi! Pek tabii ki Yeşilçam'ın en karizmatik jönü diyince akla gelen ilk isim Cüneyt Arkın oluyor. Bu adam sahnede yürürken arkasında adeta bir rüzgar estiriyor, değil mi? Ama unutmayalım, Tarık Akan'ın o gözleri ve Kemal Sunal'ın karşı konulmaz çekiciliği de var. Zaten Yeşilçam'ın güzelliği de burada, her biri ayrı dünya olan bu dev isimlerle dolu olması. Şimdi hangisini seçsem diye düşünürken buluyorum kendimi. İşte bu yüzden, bu karizma abideleri arasında seçim yapmak bana kalırsa imkansız! Ama bir oylama yapacaksak, her birine ayrı oy kullanma hakkımız olsun isterim. Çünkü her biri, Yeşilçam'ın kalbimizdeki ayrılmaz bir parçası, değil mi? 😉🎬
Sen de herkese mavi boncuk dağıtıyon bana gelince Kırmızı Hap teorisiyle saldırıyon. Herkese şapır şupur bana gelince yarabbi şükür.🤣🤣🤣🤣