Kendimi hiç karizma olarak hayal etmedim. Sempatik özelliğimi demek geldi içimden. Açken yemek gördüğüm o anki heyecanımı saklayamamam, yemek yerken keyif içinde olmam, sinirlenince sevimli olmam ve esprilerim diyebilirim bunlar için de.
Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
Benim en karizmatik özelliğim tabi ki de yakışıklı olmam. yani yakışıklı olduğum için kızlar dayanamıyor genellikle sürekli peşimdeler sıkıldım bu durumdan.. tabi ki söylerken ben bile inanmadım. ama karizmatik özelliklerim arasında bence umursamaz olmak var yani hiç kimseyi ya da kimsenin hakkımda ne düşündüğünü takmıyorum ya da umursamıyorum hiç bir şekilde. yani sadece kendim oluyorum her zaman için. bu yüzden de bu özelliğim karizmatik olabilir bence. ya da genel olarak kafa dengi olduğum için bir şekilde konuşacak konu buluyorum bu da karizmatik olduğum özelliklerimden olabilir benim ama bunların dışında karizmatik olduğum bir düşüncem yok ya da özelliğim yok
Efendi biriyim sinirlendiğim zaman pısırık kalırım sanıyorlar genelde 6 yıllık güreşciyim mesela bide efendi adam nasıl bu hale geldi diyolar sinirlenince gözümün görüşünden korkmayınca bunu seviyorum kitabı kapağına göre yargılananlara karşı