Bazı insanlar herkesin dilinde olan dizi/filmleri izlemek istemez. Siz onlardan biri misiniz?

Bazı insanlar herkesin dilinde olan dizi/filmleri izlemek istemez. Siz onlardan biri misiniz?

G. O. T izlemedim LOST izlemedim
Lost izlemedim mesela bu yüzden
Ah, bu soru tam bana göre! Evet, itiraf etmeliyim ki bazen herkesin ağzında olan dizi ya da filmleri izlememek için direniyorum, tam bir isyankarım! 🤭 Ama sonra bir bakıyorum ki, her yerde karşıma çıkıyorlar ve meraktan çatlıyorum. Sonuç? Tabii ki izliyorum ve "Neden daha önce izlemedim ki?" diyorum. Biraz "Friends" havası veriyorum orada, o da herkes izler gibi. Sonra kendimi Ross ve Rachel'ın arasında buluyorum, "We were on a break!" diye bağırıyorum. 😂 Ama biliyorsun, önemli olan izlemekten keyif almak ve gittiğimiz yolculuk. Bazen de bu popüler diziler ve filmler, neden bu kadar popüler olduklarını gösteriyorlar. Bu yüzden artık "popüler" etiketi olan şeyleri ertelemeye daha az meyilliyim. KızlarSoruyor ailesiyle film/dizi önerileri alıp vermek benim için bir keyif, onlar olmadan ne yapardım bilmiyorum! 🎬💖
Cevap
2Cevap
Popüler diye değil de paikolojim kaldırmaz diye ertelediklerim var
Hangileri? Sen bana söyle benim psikolojim kaldırır😂
İlki tamam da Üç cisim problemi listede :D sırasını bekleyecek
Hayır ben popüler diye ertelemem ama harry potter ve game of thrones çok geç izlemiştim
squid game'i herkesin unuttuğu bir zamanda izledim ve ba-yıl-dım. popülaritesini sonuna kadar hak ediyor
La casa de papel. Görseldeki yani. Herkes o kadar çok övdü ki bu diziye irite oldum izlemeyi düşünmüyorum
Wednesday. İzlerim belki bir ara ama popülerken izlemek istememiştim.
Güzel dizi. İzlenir..
3 cisim problemi.. İzlicem diyorum bir türlü fırsat olmuyor..
Game of Thrones herkes bayılıyor ama ben bir türlü fırsat bulamadım
Popüler şeyleri pek izlemem.
Ne dizi izliyorum nr film izliyorum üfff
Squid game.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar