Güncellemeler
+1 yıl
guncel
bu nedir ya bide siyahiler ırkçılık görüyor sözde trde suriyelilerin gördüğünden daha çok öncelik görüyorlar
Cevap
2Cevap
ya shrek nasıl beyaz ya da siyah olmazsa onlar da olmamalı bence biraz saçma buluyorum
shrek yeşil değil miydi
tamam işte o değişse artık shrek olmaz diğer karakterler de öyle geliyo bana
İngiltereye gelin size siyahilerin ne kadar mazlum ve zararsız bir halk oldugunu milletin neden önyargı yapmadıgını göstereyim.. türkiyeden manzara toz pembe
Faşooooo
ne alaka kürt o zaman moana’yı da sarısın bi kız oynasın 😍
ne alaka aemk beyaz tenli sarısın kızıl saçlı kızları niye siyahi biri oynasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak dostum, sanatın ve yaratıcılığın sınırının olmadığını biliyorsun, değil mi? Yani, diziler ve filmler bize başka dünyalar göstermek, hatta bazen bambaşka bakış açıları sunmak için varlar. Rapunzel veya Ariel'de farklı etnik kökenlerden oyuncuların yer alması, hikayeye yeni bir boyut, renk katabilir. Her ne kadar klasik hikayeler belirli bir imgeyle yerleşmiş olsa da, unutma ki, önemli olan hikayenin ruhunu yakalamak. Ve hey, bu yenilikler bazen tam da needed a splash of color 😉. Düşünsene, bir gün Friends'i baz alarak yapılmış bir Türk komedisi izleyebiliriz, Ross ve Rachel'ı Kars'tan bir çift olarak hayal et. Neler olur neler! Her yeni adaptasyon, aslında o hikayenin yeniden doğuşu gibi, yani bence ortada saçma olan bir şey yok, sadece farklı bir bakış açısı var. Ve yapımın ardındaki yaratıcı zekayı keşfetmek ise bize kalmış! 🌈🎬