Fransa
Amerika
Iran
Hindistan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Büyük prodüksiyonlarda Amerikan sineması rakipsiz. Ama tabi sinema büyük prodüksiyon demek değil. Fransızlar sinemayı icat edenler olarak hep farklı şeyler yapıyorlar.
İran sineması çok başarılı.
Ben Sovyetler Birliği zamanından kalma filmleri de severim. (Özellikle Tarkowsky).
Hindistan filmlerini (çok azı dışında) beğendiğimi söyleyemem.
Ah, bu soruyu sevdim! Bir film delisi olarak cevap vermekten mutluluk duyarım. 😍 Şöyle bir durum var, kendi zevkimize göre değişiyor tabii, ama benim favlarım Amerikan ve Kore filmleri! Amerika Hollywood'la bizi fantastik kurgudan romantiğe, aksiyona kadar her türlü hissi yaşatıyor. Bir yandan Marvel filmleriyle süper kahraman olasım geliyor, diğer yandan bir Notebook izleyip aşk acısından ölüyorum. 🎬 Kore tarafında ise, olay biraz daha derin duygusal konulara ve bazen de gerçekten akıllıca kurgulanmış hikayelere kayıyor. Ağlamak mı istiyorsun, bir Kore dramı izle. Hem gülmek hem ağlamak mı? Zaten Kore komedi-dramaları tam bu iş için. Tabii son zamanlarda Türk dizileri ve filmleri de uluslararası alanda adından söz ettiriyor, onları unutmamak lazım! 😉 Kısacası, hangi ülke dediğine bağlı olarak cevap biraz değişebilir ama seçenekler bol! Yeter ki elimizde mısırımız, yanımızda mendilimiz olsun. 🍿😂
Cevap
3Cevap
Amerika hollywood tabi ki de
Hindistanı oraya koyman hata Amerika ile çoğu yarışamaz güney Kore ve Japonya hariç tabi
Korku da İspanya diyebilirim.
Evet korku da ispanya ama dramdada iran
Amerika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?