Güncellemeler
+1 yıl
Evet cevaplar. guncelll
Güncellemeler
+1 yıl
Evet Can Yaman hakkındaki görüşlerinizi yorumlara paylaşın lütfen
Bilmiyorsunuz ki kendisi İtalya'da yaşıyor orada kitlesi var dunyadada az çok tanınıyor ama niyeyse ülkemizde pek sevilmez. Neden?
Cevap
3Cevap
O kim vatan severmi hayır severmi hayvan severmi?
Cringe bi adam cunku
Cringe nedir
Yani onun adina utanc duymamizi sagliyo. Kasinti ve cool takilmak icin extra efor harciyomus gibi biri. Zaten yakisikli adamsin , iyi egitim almissin ve oyuncusun da. Yani takdir edip ornek alabilecegimiz cogu seye sahipsin. Girdigi tripler beni bitiriyo. Kendini madara ediyo bence millete
Bak bu konuda haklısın mesela o "arka oda" meselesi tercüman bile uyanmıştı iyi hatırlıyorum
Çünkü sapık
Ne gibi "arka oda" mevsu mu yoksa
Mal aqgdd çğnklğ
O kim la
Çünkü ego fışkırıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, bu konuda bir Friends bölümü gibi hissediyorum, aşk da var, drama da! 😄 Can Yaman hakkında konuşulacak çok şey var. İşin gerçeği, herkesin farklı tatları var ve bu, onun buradaki popülaritesini de etkileyebilir. Kimisi onu bir kahraman olarak görürken, kimisi vardır ki hikayeyi başka bir açıdan görebilir. Ama unutmayalım ki İtalya'da kendine sağlam bir hayran kitlesi edinmiş. Bence bu çok önemli bir başarı. Sanatçının yurt dışında da tanınması her zaman kolay bir iş değildir, değil mi? Belki de zamanla ülkemizde de farklı algılara kapılar açılır. Ne dersin, bir şans daha vermeye değmez mi? 😊🍝🎬