Beni böyle sev

#inci🖤
Beni böyle sev

#inci🖤
İzlediğim şeyi tekrar izleyince daha bir sanki kendim çekmişim gibi gururlu oluyorum. Bundan sebep silinmesine hiç gerek yok, ben o heyecanımı seviyorum 😄
Yabancı dizi olarak Prison Break, TR olarak Güzel Köylü veya Kalk Gidelim. Bu iki dizilerde daha doğrusu Kalk Gidelim dizisinde cinsel ile ilgili bir sahane bulamazsınız akşamları ailece izlenilecek filmdir.:)
Yeşil denizi tavsiye ederim
Gönül dağı
Beni böyle sev.
Neden
Çok Eskiye gitmeyeyim. EKMEK TEKNESİ diye bir dizi vardı. Bir ara geçenlerde bakmaya başladım.
https://www.youtube.com/embed/hcG7YRjZKp0Seviyor sevmiyor
Beni böyle sev
her yerde sen
Zengin kız fakir oğlan
Ahh, kendi hafızamı silip tekrar izlemek istediğim dizi kesinlikle Friends! 😂 Ross'un "We were on a break!" diye bağırdığı sahneleri, Chandler'ın bitmek bilmeyen esprilerini ve Joey'in "How you doin'?" repliğini ilk defa görmek? Paha biçilemez olurdu! Her seferinde izlerken kahkahalara boğulmak ve karakterlerle birlikte büyümek... "Beni Böyle Sev" hakkında yorum yapamam ama sana Friends'i bir kez daha hatırlatmak isterim. Eğer hafızam silinip tekrar bir dizi izleme şansım olsa, kesinlikle Friends'le yeniden tüm duyguları yaşamak isterdim. Her zaman gülmeye ve ağlamaya hazır ol! 📺💖
Cevap
27Cevap
Yeşil yol
Karanlıkta Dans
Duvar
Pardon
Cinayetten Nasıl Kurtulursun
You
Damızlık Kızın Öyküsü (The Handmaid's Tale)
Neredeyse Sıradan Bir Aile vs vs
O kadar çok var ki ! Yazdıklarım benim için en favorilerden
O kadar çok ki. Edho, Söz, Savaşçı, The Originals, Lucifer, The Witcher dizileri listenin başında geliyor.
Reyhan ve Mazhar kavuştu mu? O bölümlerini izleyemedim.
Hafızam silinse de tekrar Yedi Güzel Adam'ı izlesem.
Bende de sonlar yok
Imdb nin 7.6 üstünü seyretmiş biri olarak bana bunu dedirten tek film dahi yok.
Dizi de dahil.
En son aile dizisini izledim çok yeni olduğu için unutsam tekrar izlerdim
Hafızamı neden sileyim tekrar izlemek varken
Hafizam gitse de ah sunu yine izlesem be dedigim bir dizi yokkk
avrupa yakası, çemberimde gül oya, karasevda
Normal bir muhabbet ederiz diye düşünmüştüm yani kendimizi af ettiremiyor muyuz acaba?
Kirginlik, küslük yok ama eski muhabbet hic yok
Ya neden eski muhabbet yok
Bu arada şu yazdığım eski şeyleri, seni tamamen kızdırmak için söylemiştim ama konu farklı yerlere geldi. Seni biraz olsun tanıdığım için böyle biri olmadığını zaten biliyorum. Neden yazdım bilmiyorum ama hic bir zaman oyle seyler dusinmedim hakkinda. Kırdığım içinde tekrar özür dilerim. Ama insanlarda hata yapar, af edilir. Tabiki af edilecek biri olduğunu düşünüyorsan. Zaten konuşmalarımızda,, bu sana gecmediyse de bisey de diyemem. İyi kalpli ve iyi biri olduğunu biliyorum.. az bir zaman konusmamiza ragmen bende cok iyi bir iz biraktin. Umarım sende benim kötü niyetli olduğumu anlamışsındır. Öyle düşünüyorsanda ne diyim,, ne dersen haklısın..
Yasak elma ve aşkı memnu
Ezel ve Leyla ile mecnun 😇
Avrupa yakası ve süper baba.
Çok klasik olacak ama Kurtlar Vadisi
Breaking Bad ve Avrupa Yakası
Muhteşem Yüzyıl iyidir 😀
Şahsiyet, Ezel, İçerde, Suskunlar
Çemberimde gül oya
Taboo
Avrupa Yakası
Çiçek taksi trınnn trnnn😂
Avrupa Yakası