Hiç bir zaman hiç bir dizi ya da film bir Kemal Sunal etkisi yapıp, defalarca izlemekten keyif aldıramaz. Bir Türkan Şoray başrolündeki Al Yazmalım etkisi gösteremez. İçimizdeki duyguları hangisi olursa olsun zirveye taşıyan Türk Film lerinin yerini değişemem.
Ama günümüz Türk dizilerinin şaşalı senaryolarını zaten atın kenara, Gülse Birsel gibi kalite insanların komedi dizileri bile en fazla bi kaç tekrar sonra, izlemiştim deyip geç yaptırıyor ama Kemal Sunal ın hangi sahnesine denk gelinirse gelinsin, durup oradan devam ettirebilme gücü var. Antipati duyan duygularını kontrol ettirsin.
Konu / soru başlığı tekrar izlemek diye söyledim. Ama tabii ki Aamir Khan' ın ödüllü, Odtü de yıllarca eğitime katkı sağlamış, öğrencilere ve öğretmenlere izlettirilen Yerdeki Yıldızlar ( Her Çocuk Özeldir ) filmini tekrar tekrar izleyebilirim.
Ya da film izlemek için hafızama silinmesini ihtiyaç duymuyorum 😃 fakat bununla alakalı tabii ki çok sever tekrar tekrar izlediğim filmler var. Şu şekilde ile sıralayabilirim.
Aklıma direkt "şahsiyet" geldi gerçekten efsane bir Türk dizisiydi. Merak uyandırıcı, kalp cızlatıcı ve adalet anlayışı bakışımla örtüşen bir yapıdaydı çok güzeldi tavsiye ederim