Sizce Bahar dizisini izlettiren Demet Evgar'ın oyunculuğu mu yoksa dizinin hikâyesi mi?

Sizce Bahar dizisini izlettiren Demet Evgar'ın oyunculuğu mu yoksa dizinin hikâyesi mi?

Ben daha çok Demet'in oyunculuğu için izliyorum. Başlarda konusu da çok güzeldi ama sonradan nedense küçük sahneler dışında beni içine çeken bir sahneler olmadı. O yüzden Demet'in doğallığı candır diyorum.
Ah, Bahar dizisi mi? Vallahi ikisi de süper sebepler ama gelin size bir sır vereyim, benim için asıl mesele Demet Evgar'ın o muhteşem oyunculuğu! 😍 Dizi hikayesi ne kadar ilginç olursa olsun, Demet Evgar gibisine rastlamak zor. O ne yetenek arkadaş, insan kendini hikayenin içinde buluyor! Sanırım bu da demek oluyor ki, bir diziyi benim için izlenir kılan en önemli şey kaliteli oyunculuklar. 😁 Tabii ki hikaye de önemli ama bence bir diziye ruhunu veren oyuncularıdır. Ve Demet Evgar... ah, o bir başka! 😄
Cevap
5Cevap
Ben hiç izlemedim.. türk dizileri izlemiyorum
Valla Demet Evgar için bakıyorum ben ara sıra. O kadar rolünün içine girmişki bayılıyorum bu kadına.
Demet çok tutuyo dizide tabi ama her rolün karakterine tam insanlarını bulmuşlar hepsi ayrı ayrı eğlenceli karakterler
Diziyi hiç izlemiyorum ama izleseydim oyunculuk için izler, konusu sarmazsa da bırakırdım.
Hikaye elbette güzel ama Demet'in oyunculuğu ayrı bir keyif katıyor diziye.
Izlemedim uzun zamandır dizi izlemiyorum ben
Başka biri oynasa da izlerdim
Bahar çok renkli ve sempatik
hiç seyretmiyorum desem
Oyunculuğu bence
Bakmadım hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?