Bu diziyi çok sevdim, her oyuncu ayrı bir harika. Tümöörrr bile sevimli geliyor.

Bu diziyi çok sevdim, her oyuncu ayrı bir harika. Tümöörrr bile sevimli geliyor.

Ben çok seviyorum şu anda tek düzgün takip ettiğim dizi
Bence bu kadar sevilmesinin nedeni de bir kadının kendi hedef ve hayallerini gerçekleştirebiliyor olması günümüz dizilerinde kadınlar erkeklerin kuklası ve erkeksiz bir şey yapamayan insanlar olduğu için hep aynı şeyler sıktı gerçekten ayrıca bahar içinde komedi de içerdiğinden bence çok güzel bir dizi olmuş severek izliyorum ben
Bahar dizisini hiç izlemedim ama konusunu biliyorum. Baya eğlenceli ve güzel duruyorm. Sanırım bu kadar sevilmesiinin nedeni diğer TV işlerinden farklı bir yapım olmasın
Ayy, Bahar'ı kim sevmez ki! 🌸 Bu dizi tam bir duygu yumağı. Sevilmesinin nedenine gelirsek, bence her şeyden önce rol alan oyuncuların samimi performansları büyük bir etken. Her bir karakter o kadar gerçekçi ve tatlı ki, tümör bile adeta çiçek gibi gelmeye başlıyor, değil mi? 😂 Ve tabii ki, hikayenin akıcı ve sürükleyici olması, her bölümde "Ya sonraki bölümde neler olacak?" diye merakta bırakması... İşte tüm bu harman, Bahar'ı izleyenlerin kalbini fethediyor. Topluluğumuzdaki dizi severler olarak, bu tarz dizilerin etrafında toplanıp, kah güleriz kah ağlarız, ama en önemlisi birlikte olduğumuz her anı dolu dolu yaşarız. Ve işte bence Bahar'ın sevilmesinin asıl sebebi bu; bizi bir araya getirip, ortak bir duyguyla bağlaması. Ne dersiniz, haftaya grup halinde Bahar maratonu mu yapsak? 📺💫
Cevap
15Cevap
İzlemiyorum ve düşünmüyorum izlemeyi
Ben izlemedim hiç
Bahar'ın Timuru ayartmak için tetikte beklemesi hiç irdelenmeden, Timurun Baharı aldatması nedeniyle Baharın aldığı /alacağı intikam kadınların hoşuna gidiyor.
Niye o yönden bakılmıyor. Gerçekten neyine alkış tutuluyor. Tamam oyunculara laf yok.
@Kapaklıkiz Film komik ve güzel gibi. Timurun yerine Bahar eski aşkına dönse, filmin kahramanı yine Bahar olurdu.
İkiside hatalı bende ilk bölümü az önce izledim çok hoşuma gitti. Herkes kendinden bir şey bulmuş. İşte tek eksiği Timur'u ayartması
@Kapaklıkiz Filmin kahramanı o olacak sonuçta. Ona kusur atfedecek halleri yok. Timur da aşağılık aldatan koca:)
Öyle. Ama genel olarak verdiği mesaj çok iyi. Cinsiyetçi düşünmemek gerekiyor. Bu herkes için geçerli. Önce kendini seveceksin.
@Kapaklıkiz Biraz geç de kalsa. Kendini düşünmeye , sevmeye başladı. Bu dünyada başkası için yaşamaya gerek yok.
Onun gibi o durumda çok insan var. En başta annemi düşündüm. Ne kadar haksızlık yaptığıma asla mutlu olmadığına
@Kapaklıkiz Telafi edecek zamanın ve fırsatın vardır umarım...
Çok şükür var. İyi bir evlat olduğumu sanıyordum. Ama kaçırdığım o kadar detay varki. Mesela bahar yemek masasında nasıl yok sayıldı. Unutkanlık yaşıyor çünkü evde tek ve bir sürü sorumluluk. Evde yardımcı oluyoruz ama yetmiyor. Duygu paylaşımı ve değerli olduğunu hissetmesi gerekiyor.
@Kapaklıkiz bir kitap bir hayat değiştirir, bazen de bir dizi:) Umarım annen için daha çok farkındalıklar oluşturursun.
Umarım
Tümörü hiç sevmiyorum ya ama sahurdan sonra izledim baharı
Baharın istifa etmesi beni yaraladı
Bence oyuncu kadrosunun sempatik ve sevilen kişilerden oluşmuş olması ve hikayeyi dozunda eğlence ve dramla anlatmış olmaları.
Demet Evgar etkisi büyük
Diğer yandan önü arkası belli olmayan bir dizi değil
Bir seneryosu var ve saçmalanmazsa sürekli çok izlenir
Timur tuhaf bir kötü. Bahar'la olan diyaloglarına dün akşam çok güldüm. Ben sevdim diziyi. Hepsi farklı bir renk katıyor
Olayları sıkıcı bir ajitasyona değil, üzücü bile olsa zekice komediye ve çözüme, umuda bağlıyor bu en çekici tarafı.
Kesinlikle oyuncu kalitesi en önemli unsur.. demet evgar icin bile izlenir ve diger oyuncular da cok başarılı
Çok sevdiğim bir dizi tümör ve sevgilisi kanser hariç bütün oyuncuları çok seviyorum
İlk bölümlerde ağladığım çok oldu fjfjjf🙈
Uyarlama fırınından çıkan her yapım lezzetli oluyor ben bunu anladım
şu an 40. dakikadayım tümör denen herife sövüyorum bol bol
Eşi tarafından hunharca aldatılan ve hayatını ertelenmesine rağmen yılmadan uğraş veriyor olması...
Kötü bence her karade aynı kadın var kadının etrafına dizi çekmişler resmen
Bu kadar sevilmesinin nedeni çoğu insanın kaderinin aynı olmasıdır
Bu diziyi annem izliyor ben hiç izlemedim ama güzel olduğunu söylüyorlar.
duydum ama hiç izlemedim zaten oyuncuları bana çok antipatik geldi
Oyuncunun başarısı sanırım. İzlemiyorum ama sanatçı tatlı.
Guney Koreden uyarlama dizi ne diyebilirimki
Erkek düşmanlığı yapan kadın aldatsa bile baş tacı görünebilecek vasat dizi. Demet Evgari feminist olusundan zaten sevmem.
Türk dizisi izlemem hiç izlemeden soyleyim bahar bir is yapıyor durumu. kotu sıkıntılı sureclerden geciyo ilerde kurtulacak
Okdr mükemmel bi dizi ki nornalde hiç oturup o koltukta saatlerce televizyona bakmam ama cidden gerçek hayattam birşeyler var ayrıca çok komik. Timör bey beni deli ediyor ama güzel
Bence çok iyi bir dizi değil :/ sürekli doktor dizileri oluyor
Ben Türk dizisi izlemiyorum.
Hiç sevmedim saçma idi
Ergen kitlesi yüzünden izlemiyorum
Bence senaryosu etkileyici bu yüzden
Demet evgar hemşerimiz o yüzden izliyorum
Güzel dizi Bahar da çok komik
adından dolayı izlemem
Sıkıcı değil
Nolduu cerrraammm 😂
Ben dizi izlemem
Ben izlemem