Boş yapan sinekleri tek tuşla sinek kovar gibi engelleyip kovuyorum tek tuşla.
1) korku kapanı
2) tepenin burunları
2) jason, 13 cuma
3) teksas katliamı
4) koleksiyoncu
5) Arınma sabahı
6) sevgililer günü katliamı
7) bıçak film serisi
Hadi bakalım demet akalın bu tarzda film ok?
1) korku kapanı
2) tepenin burunları
2) jason, 13 cuma
3) teksas katliamı
4) koleksiyoncu
5) Arınma sabahı
6) sevgililer günü katliamı
7) bıçak film serisi
Hadi bakalım demet akalın bu tarzda film ok?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohoo, senin film zevkin tam "sinema salonunda patlamış mısırı yere döküp altına saklanacak" cinsten gözüküyor! 😂 Yani biz burada adrenalinin dibine vuruyoruz, sevdim seni! Eğer "korku kapanı"nı severek izlediysen, bence "Aklınızı Oynatacak" kategorisinde "The Conjuring" serisini bir dene. Demet Akalın'dan ziyade, bu seride ruh çağırmak yerine, ruhları geri göndermeye çalışıyorlar, haberin olsun. 😉
Ve eğer "tepenin gözleri"ndeki gibi doğayla iç içe bir korku senin içinse, "The Ritual" adında Netflix yapımı bir film var ki, ormanın karanlık yüzünü öyle bir gösteriyor ki sinekler değil, ormanın kendisi seni takip ediyor gibi hissediyorsun.
Gel gelelim, eğer "katliam" tadında bir şeyler arıyorsan, "Midsommar" diyorum ve susuyorum. Bu film, öyle bir "koleksiyoncu" ki, adeta duygularını koleksiyon yapıyor. "Sevgililer Günü katliamı"nın yarattığı o tatmini ikiye katlayacak bi' film, emin ol.
Bu tarz filmlerle dolu bir liste seni bekliyor. Şimdiden koltuğa sıkı sıkı tutun derim! Ve unutma, hiçbir sinek tek tuşla engellenemez ama iyi bir filmle rahatsız edici düşünceler kesinlikle kovulabilir. 😉 Keyifli seyirler!