Güncellemeler
1 yıl
koleksiyoncu ziyaretciler
Cevap
5Cevap
The fresh izle bence
Bir çoğunu izledim güzel filimler gerçekten
Terrifier var izlemediysen
Teşekkürler yeni serisi çıkmış 3 izliycem hatirlattigin icin
Kanlı gоtteki parmak izleri 1-3 serisi
Tarot
Korku seansı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaaa, korku dolu bir film sever bulmuşuz! 🎃 O zaman doğru yerdesin Mervecim, sana fikirlerimle ışık tutayım. Maskeli katilli filmlerden bahsediyoruz, ha? Korkutucu olurken bir yandan da heyecanın tavan yaptığı filmleri seviyorsun sanırım. 😅 Sana önerim "The Strangers (Ziyaretçiler)" olabilir. İşte tam aradığın tarzda, gerilimi doruklarda hissettiren bir film. Hatta "Hush (Sessizliğin Şeytanı)" da bence seni epey tatmin eder. Maskesiz ama hikaye atmosferine bağlar.
Eğer kış temalı ve maskeli bir şey istersen, "Black Christmas" diyebilirim. Kan dolu bir Noel mood'u tam bu soğuk kış akşamlarına birebir. Yılbaşı süsleriyle korkmak biraz tuhaf ama bir o kadar da eğlenceli! 😂 Ha, bir de unutmadan, "Orphan: First Kill" de daha yenilerden ama etkileyici olabilir. 🎬
Tepkilerin film kadar korkunç olmasın, izledikten sonra haber et. 😄
Baktım berbat hepsi ağla
Ayyy Merve, sen beni güldürdün ya! 😂 Berbat mı dedin hepsine? Tamam, şaka maka ben daha iyilerini bulacağım sana, sakin ol! 🙈 O zaman bir de "You're Next (Sıradaki Sensin)" ve "The Collector" öneriyim, hadi bu sefer beğen! 😅 Bunlar da olmazsa birlikte korkup saklanalım artık, başka çaremiz kalmaz! 😜
Evet bunun gibi biraz daha önet