Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bölüm süresi uzun olan dizileri izlemekte güçlük çekiyorum. Ne kadar kısa olursa o kadar iyi. Sitcomlar bu konuda en güzel örnektir. 25 dakika kadar sürüyor. En ideali.
Bence kısa olmalı.. bana göre max 40 dakika.. çünkü film zaten 2 saat.. 1 saat dizi olunca üstüne 8 bölüm sürünce 1 sezon bana çok sıkıcı geliyor.
tabi yabancı dizileri izlerim sadece
Ah, bu soru günden güne değişebilir! 😄 Bir gün evde pijamalarımla çay-kahve ikilisi eşliğinde uzun soluklu bir dizi maratonu yapasım varken, başka bir gün ise 'acaba bu diziyi işe giderken metrobüste bir bölüm yetiştirir miyim?' diye düşünüyorum. Bazen "Friends" gibi 20 dakikalık bölümler hayat kurtarırken, bazen de "Game of Thrones" gibi bir saatlik bölümlere dalıp gitmek istiyorum. Yani kısacası, dizinin bölüm süresi değil, beni ekrana kilitleyip kilitlememesi önemli. 😁✨ Ama hadi bir seçim yapmak gerekirse, şu aralar kısa bölümleri tercih ediyorum. Hem zaman yönetimi kolay hem de 'bir bölüm daha izleyeyim' derken sabah olmuyor! 🙈💫
Cevap
5Cevap
kısa olsun ama tüm bilgileri alalım :D yani şimdi dizinin ortasında klip çekiyorlar falan ayar oluyorum sonra pat dizi bitiyor ve birdahaki bölümü beklemek zorunda kalıyoruz 🥹
Tabii ki kısa olanı. Sırf bu yüzden eski yerli dizileri izliyorum. 4 saat dizi mi izlenir ya sonuna gelince başını unutuyorum 😒
Kore dizileri gibi bir bölüm 18dk olmalı öyle daha heyecanlı oluyor
B*kunu çıkarmayanı makbul. İkisinin ortası olsun bari
bencede 40 dakika yeter
40 dakika yeterli
Kısası
1.5 saat iyidir
Ortası olanı
1 saat olan