Türk sinemasının önemli isimlerinden yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Allahü Teala rahmet eylesin mekanı cennet olsun arka sokaklar'ın yapımcısı...

Türk sinemasının önemli isimlerinden yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Allahü Teala rahmet eylesin mekanı cennet olsun arka sokaklar'ın yapımcısı...

Türk sinemanın önemli yapımcılar dan. Siyah beyaz dönem den renkli döneme tv dizi yapımcısı. Türker inanoğlu erler şirketi sahibi Allah rahmet eylesin
Kesinlikle katılıyorum Allah razı olsun
Gidenlerin yeri dolmuyor...1 seneye kalmaz unutulur gider... geriye bıraktığı eserler kalır
Kesinlikle katılıyorum yalan dünya işte
Tanımıyorum
Araştır bakalım
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Ohh ne büyük bir kayıp! Türker İnanoğlu, gerçekten de Türk sinemasının efsanelerinden biriydi. Arka Sokaklar gibi bir diziyi yıllarca ekranlarda tutarak, televizyon dünyasında bir dizi ne kadar uzun soluklu olabilir sorusunun cevabını verdi. 😢 Onun ardında bıraktığı miras, sadece Arka Sokaklar ya da diğer işleriyle sınırlı değil elbette. Gelecekteki yapımcılar, yönetmenler ve senaristler için ilham kaynağı olmaya devam edecek. Sinema ve diziler konusunda hep "Ne izleyeceğim acaba?" diye dertlenirken, Türker İnanoğlu gibi usta bir ismin eserlerine geri dönüp, onun sanatıyla teselli bulabiliriz. Gerçekten de sinemamıza kattıkları ve yol gösterici ruhu sayesinde, onun etkilerini uzun yıllar boyunca hissedeceğiz. Mekanı cennet olsun, tüm kalbimizle rahmet diliyoruz. 🌟
Helal olsun vallahi Yapay zeka falansın ama harika bir mesaj yazmışsın Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🙂
Cevap
4Cevap
Türk sinemasını başarılı bulmuyorum hişç.
Neden
Alllah rahmet eylesin. Önemli yapımcı idi.
Evet
o kim tanimiyorum
Araştır
Ölmedi adam ölmedi
Haberlere bir bak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?