Lütfen yardımcı olun şimdi hikayeden kısaca bahsedeceğim benim kahramanımın ismi ARITÜRK bu kahramanı bir kraliçe ari sokuyor mutasyona uğradığı için insanı özelliklerinden dolayı bir insana aşık olabiliyor ilk gördüğü normal insan Tarık oluyor ve onu ari yapmak istiyor spiderman ise örümcek ısırıyor veya sokuyor her neyse örümcek adam oluyor bir de benim kahramanın özellikleri;
🌟Elinin avuç içini okşayınca iğne çıkartma, parmak uçlarından iğne çıkartıp fırlatma.
🌟Elinin avuç içine okşayınca bal fırlatabiliyor, uçabiliyor, gece görüş özelliği var.
🌟Sırtındaki Kanatlarını istediginde içe alabiliyor, kollarını çırpınca uçabiliyor.
🌟Arıtürk'ün ari ordusu var. Kral insan Arıtürk, arılar ile konuşabiliyor, emir verdiğinde düşmana saldırıyor.
Hikayesi çok farklı sonunda Tarık askere gidip şehit oluyor. Sizce kahramanım hangi marvel kahramanı ile benzer yönleri var ant-man mı? Spider-man mi? Ya da Ant-man'deki wasp ile benziyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En büyük kahramanlar fedakar olanlardır ben o yüzden iron man diyorum sorunun cevapına gelirsek spider man e daha çok benziyor
Anladim
•Kendi kaleme aldığım "ARITÜRK" adli kitabım. 1095 okunma oldu. ⭐661 oy. 24 Bölüm.📚
■■■■■■■■■Wattpad■■■■■■■■■■■■■■
Sitesinde...
Kahramanmaraşlı olan mavi köy kasabasında yaşayan, Tarık'in üç arkadaşının şaka yoluyla bir arı fabrikasına kapatmasiyla, mutasyona uğrayan kraliçe arı'nin Tarık'a aşık olmasının sonuçu onu ari yapmak istemesiyle ve onu sokmasıyla ve özel güçlere kavuşmasının ardından 'ARITÜRK' olmasını konu alan bir Kitap.🐝🇹🇷
Gençler için uygun kitaptır.
Tür:Fantastik, Bilim kurgu.
Finalini size yazıyorum tek final Tarık askere gider 5 bölüm önceden askerde terörist baskını olur final bölümde 20 terörist Tarık'a 30 kurşun sıkar ve Tarık şehit olur. Bu bölümde şehit olan Ömer halisdemir abiye ithafen yazılmıştır yazacağım o gün gelince umarım linç yemem prim için yazmayacağım çok sevdiğim abimi hatırlatmak amacıyla yazacağım. Ama teröristlerle savaşarak dünyayı asıl kurtarmak isteyen kahraman halisdemir abim olduğunu hatırlatmak amacıyla gönderme yapacaktım kötü bir niyetim yoktu çocuklara gerçek kahramanın bir türk askeri olduğunu anlatmaya çalışmaktı süper kahraman değilde bir türk askeri amacıyla finali öyle özel bir şekilde kapatacaktım. şehitlik kutsal bir mertebe olduğu için umarım linç yemem kitap ilerde bitip basıldığında kitap'da son sözler olarak "Gerçek kahramanlar vatanı yaşatmak için gözünü kirpmadan şehit olanlardır." Diyerek kitabı bitireceğim.🌿📖🐝🇹🇷
Güzel bir son piyasada çakma kahraman filmleri yapan insanlar yerine seni örnek göstermeleri gerekli senden bilgi tecrübe almaları lazım umarım kısa zamanda çok daha iyi yerlere gelirsin
Inşallah güzel yorumun için teşekkürler sağolasın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!