Bence örümcek adamdan kopya çekmiş ya sizce?
Benziyor
Benzemiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Deadpool o ya candır
Aslında DC nin bı karakteri olan deaygstrokenin parodisi olarak ortaya çıktı sinra çok sevukdi
Örümcek adam olayına gelirsek Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld, görünüşünü Spider-Man'in görünüşüne dayandırdığını itiraf etmisti zaten
"Deathstroke"
@Ultra_Phoenix
Teşekkür ederim aslında vende öyle yazdım ama böyle çıkmış
Cevap
6Cevap
Kesinlikle benzemiyor, bence marvel evreninin en eğlenceli ve en iyi karakterlerinden...
Aman bıktık artık,örümcek adam, karınca adam maymun adam konu kalmadı filmler bu saçmalıklara döndü.
Çizgi roman dünyasına hakim olmadığın için sana saçma geliyor amca.
@Ultra_Phoenix tom miks, teksas, süpermen, zagor ve pekiş bill dahada var çizgi roman ciltlerce vardı.. Ama bu yine çıkanlar artık zırva oldu.
Amca, o senin saydıkların Marvel çizgi romanlarının yanında hiç bir şey. Marvel bir dünya markası.
Sevilen yüzlerce karaktere, birbirinden muhteşem hikayelere sahip. Marvel Stüdyosu 13 yıldır film/dizi çıkartıyor. Kazandıkları para öyle böyle değil. Ayrıca Marvel'ın çıkarttığı filmler Marvel Sinematik Evreni adı verilen bir evrende geçiyor, bütün çıkan o filmler birbiriyle bağlantılı ve o filmler evrenin asıl hikayesini oluşturuyor. Yani demem o ki hiç bir şey göründüğü kadar basit değil. Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, Aralık ayında vizyona girecek, millet deli gibi filmi bekliyor. İnterneti alt üst edecek kadar büyük bir film gelecek. O zaman da saçma demeye devam edersin.
@Ultra_Phoenix Marvel bu reklamdan dolayı çok sevinir her halde
Yani amca sevinmek ne demek.
@Ultra_Phoenix yani hoşuna gider firmanın reklamın diye
Aynen öyle.
İkisi de süper kahraman sonuçta :D
ben bunları karıştırıyordum zaten
kırzımı renk dışında benzerlik yok
benziyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?