Bölümler ilerledikçe her dizi kendini bozar mı yoksa kalitesinden ödün vermeden de devamlılığını sürdüren bir dizi oldu mu sizin için?

Bölümler ilerledikçe her dizi kendini bozar mı yoksa kalitesinden ödün vermeden de devamlılığını sürdüren bir dizi oldu mu sizin için?

Doctor who. Gerçi o da eleştiri alıyor ama kült dizi. 13 sezon bitti. 63’de başlayan seriyi de sayarsan 23 yıl da o sürmüş. İzletiyor kendini yani 😅 14. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Sherlock’un 5. Sezonundan önce geleceği kesin 🤣
David Tennant ve Mart Smith döneminde iyiydi. Peter Capaldi ile düşüşe geçti ama gideri vardı. Jodie ile birlikte dizi vasat bir hal aldı. Feminizm mesajı vermek için karakteri kadın yapalım dediler eyvallah ama büyük tepki aldılar. Bunu biraz kadın düşmanlığı gibi yansıttılar. Misty karakterine kimse itiraz etmedi ya da laf etmedi niye o karaktere burunebilecek canlandırabilecek bir oyuncu seçilmişti. Elimde bütün seri var 1960lardan beri izledim severek ama Jodie nin girdiği an bozuldu her şey
Bu yüzden D max ya da Trt belgesel izliyorum. Cumartesi günleri de güldür show.
Yahu Osmanlıyı bile cariyelerle geçmiş bir tarih gibi film yaptılar.
Dizilerin çoğu aldatma gizli aşk cinsellik hayal ürünü veya dine hakaret içeriyor. Bu yüzden yerli yapım izlemiyorum.
Yıllardır dizi izlemiyorum ama evet, dizilerde bir süre sonra senaristler , senaryonun devamı için konu bulmakta zorlanırlar. Seyircinin ilgisini kaybetmemesi için sürekli arayış içinde oldukları için, zamanla saçmalamaları kaçınılmaz.
Benim için öyle bir dizi pek yok yani kalite devam etse de bazen son sezonun kötü olması ya da oyuncuların yeni sezon da olmaması gibi şeyelr soğutuyor biraz.
Ay, bu soru tam bana göre! Diziler aşkıma bir yenisini daha ekleyeyim. 😄 Kalitesini bozmadan devam eden dizi mi? Var tabii! Öncelikle aklıma "Breaking Bad" geliyor. Walter White'ın "iyi"ler dünyasıyla vedalaşıp, "kötü"ler diyarına adım atışını izlemek? İnanılmaz! Son bölümüne kadar kalitesinden ödün vermeden, her sahnesiyle "Aaa bu da mı oluyormuş?" dedirten bir seri.
Bir de "Game of Thrones" diyeceğim ama final sezonunun birazcık kalbimizi kırdığını kabul etmemiz lazım. Tabii diziyi sevmemek? Asla! Dragons without Borders derneği üyesi olmaya adayım ben. 😂
Ama gerçekten, bazı diziler var ki, son sezona kadar kalplerimizi fethetmeyi başarıyorlar. Yani her dizi ilerledikçe kötüleşecek diye bir kural yok canım. Bazıları var ki, son bölüme kadar bizi ekrana kilitler, sonra da hüzünlü bir veda ile "Ne izlesem şimdi?" moduna sokar. Ah, dizi aşklarımız, bizi bıraktığınız o boşlukla ne yapacağız biz? 🌟📺
Cevap
19Cevap
Uzun zamandır yerli dizi izlemiyorum. Yabancılar ise kaliteden zaten ödün vermiyor.
İnci Taneleri şuanlık. Bir de American Horror Story.
Person of Interest, Lie to me, Mentalist, White Collar, Leverage, Supernatural şimdilik aklıma gelenler bunlar ☺️
The Mentalist ve Supernatural çok iyiydi gerçekten.
Kesinlikle tekrardan izleyip bitirdim ben ikisini de. Person of Interest ve diğerleri de güzeldir tavsiye ederim.
Person of İnterest'e bir ara başlayıp bırakmıştım. Pek sarmadı doğrusu.
Aaaa daha yeni birine başlattım :D severek izliyor valla. En sevdiğim sahnelerinden biri mesela bu sahne. Pi sayısının bu kadar güzel anlatıldığı başka bir şey izlemedim açıkçası
https://www.youtube.com/watch?v=qw7g38ZVOto
Kötü değil zaten ama yine de çok sarmadı bana. Belki tekrar yeniden başlarım, bilemiyorum :))
Zevkler ve renkler tartışılmaz diyelim o zaman hanfendi ☺️
Arka sokaklar, o kadar düşük kaliteli ki bu yüzden kalitesini düşürmeden 15 yıldır devam ediyor, kalite o kadar düşük ki dusevilecek yer yok anladın mi
Ovdun mu gomdun mü beynim yandi
Düşünüyorum taşınıyorum da bir tane bile böyle bir dizi yok, kalite algısı yok ülkemizin dizi film sektöründe.
Alev alev diye bir dizi vardi. Demet Evgsr'in yine. Kalitesini bozmadan devam eden diziydi. Yoksa gunumuz dizileri saçma sapan bir hal aldı.
Sırf türk dizisi yazacağım bir tane Baba candır izle sen 65-e yakın bölüm komedi, aile, romantik, dram sıkılmazsın hiç izlemeye başla
Türk dizileri için böyle bir şey mümkün değil ki zaten birinci bölüm bile yeterince kalitesiz oluyor
Pyramid Game. Son 3 bölüm kaldı. Umarım bozmaz.
Behzat Ç, Suskunlar kardeş payı kurtlar vadisi Breaking bad game of thrones prison break
Tek bir dizi izleyebiliyorum Bahar doktor CHA dan çevrilme gayet güzel gidiyor şimdilik
İlk 6-7 bölüm sonrası izlenmiyor. Kısır döngüye giriyor sıkıyor bütün diziler.
Kurtlar Vadisi gibi bir başyapıt bile bozduysa, bozmayan bir dizi yoktur..
Arka sokaklar hala devam ediyor mu?
Evet :)
Arka Sokaklar :D
Bunu görmemiş varsayıyorum 😄
Yargı tabiki
Hem kalite bakımından hem de senaryo bakımından çok iyi giden dizi
Valla yalı çapkını var bi ara bozmuştu şimdi çok güzel oldu dizi🙃
Kuruluş Osman en uygun en kaliteli
Şu anlık Gaddar diyorum
Dizilere çok hakim degilim
Anne with an E dizisi
10 bölümden uzunsa bozar