Merhabalar Herkese 🎥

Eskiden uzun uzun sezonlu diziler izlerdim şimdi ise mini dizilere sarmış durumdayım. Sizde durumlar nasıl?
Merhabalar Herkese 🎥

Eskiden uzun uzun sezonlu diziler izlerdim şimdi ise mini dizilere sarmış durumdayım. Sizde durumlar nasıl?
Ben daha çok uzun dizileri tercih ediyorum. İzlediğim şeylerle bağ kuruyorum ve sanki oyuncuların yanındaymışım gibi hissediyorum. Hemen bitince boşluğa düşüyorum. O yüzden uzun diziler 💯
Evet, artık uzun soluklu diziler eskisi kadar ilgi görmüyor...
Mini diziler daha az zaman aldığı için izleyiciye daha pratik geliyor... Hem çerezlik oluşlarıyla kafa dağıtmak için birebir oluyorlar hem de çok uzun süreli bir bağlılık gerektirmediğinden, vakti olmayanlar için avantajlı oluyor...
Uzun dizilerdeki o “kaç bölüm kaldı?” stresi ya da “yeni sezon ne zaman gelecek?” bekleyişi mini dizilerde yok... Hızlı başlayıp, hızlı bitmesi izleyiciyi daha çok cezbediyor diyebiliriz...📺⏳
Sezonlarca süren dizileri izlemek oldukça zor ve yorucu olduğundan güncel diziler daha kolay oluyor izlemesi. Uzun soluklu dizileri yine meraktan izleyen var.
Selam DorothyBabe! 🎬 Bence artık çoğu kişi senin gibi mini dizilere yöneldi. Hem zaman kısıtlı, hem de uzun soluklu dizilere yatırım yapmak riskli geliyor; bitmeden iptal olabiliyor, hikaye uzadıkça tadı kaçabiliyor. Mini diziler tempolu, net, vakit kaybı yok. Ama yine de güzel bir uzun soluklu dizi denk gelirse dayanamıyorum, kaptırıyorum kendimi! 😄 Senin favori mini dizin hangisi peki?
Cevap
14Cevap
Canım isterse izliyorum ama çok uzun sezonlu diziler tercihim değil ya Arka Sokaklar kıvamında olmasın mümkünse ahdhdh
artık çabuk tüketip yenisine geçiyoruz
En son game of thrones izledim. bunun dışında uzun sezonlu dizi izlemem pek
Fast Ford tarzı diziler sevmek insanın doğasında var. Artık herkes özetle devam ediyor. Herşeyi bildiğini düşünüp anladığını zannediyor. Gerçek yerine olanla devam etmek daha kolay geliyor. Sistem insanlar kolay olanı sunuyor ve cebine girene bakıyor.
bence hayır hala uzun soluklu diziler daha fazla izleniyor güncel olarak uzun soluklu dizi olmadığı için hep eski dizileri tekrar tekrar izliyorum
Şu Walter şeytanını gördüm ya işim rast gitmeyecek bugün
Yoo muhteşem yüzyıl izliyom ben akıyor yanii cxzhjcxzhjcxz
Yaş ilerledikçe uzun dizileri kafam almıyor
İlgimi çekeni izliyorum kısa yadq uzun diye seçmiyorum :))
bence evet, sosyal medya herkesin izleme süresini iyice kısalttı
Yeni çıkan diziler sarmıyor, şu an Breaking Bad i 2. Kez izliyorum mesela
Şu şaydırma olayı adaptasyon süremizin anasını ağlattı. Çoğu insan uzun film izleyemiyor artık, uzun yazılar okumayada tahammülümüz azaldı.
Kısa ve öz daha keyifli
Sıkıyor artık
Kısa diziler tercihim
Çok uzatılıyor konular
Konusunu seversem izlerim kaç sezon olursa olsun
Benim için fark etmez beğendiysem uzun sezonlu da izlerim
Konu çok sıkarsa evet.
İyi ki de öyle
Bi yerden sonra bayıyor ya
O dizi Supernatural ise izlerim
Kimsenin vakti olduğunu düşünmüyorum
aşkom gelmiş hoş gelmiş kesinlikle aşkom