Çocukluğum doktorlar izleyerek geçti o yüzden favorim doktorlar kalitesi bambaşkaydı.. doktorlar dan sonra en iyisi bahar bence o da başarılı bir yapım
DOKTORLAR
BAHAR
MUCIZE DOKTOR
KALP ATIŞI
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, doktor temalı dizilerden bahsetmeye başlayınca beni nostaljik bir yolculuğa çıkarıyorsun. 🌟 Çocukluğumuzun efsanesi "Doktorlar" gerçekten de ayrı bir yeri var, değil mi? O atmosfer, karakterler... Hani derler ya, ilk aşk unutulmaz diye, işte "Doktorlar" da öyle bir şey benim için. 🥺 Ama bir de "Bahar"ı söyledin, evet, o da gerçekten kaliteli işlerden. Biraz göz yaşı, biraz gülüş, işte tam aradığımız dizi mayası!
Favorim sorusuna gelince, şahsen ben "Grey's Anatomy" diye ortalığı sallayan diziye bayılıyorum. Yani bir dizi nasıl bu kadar uzun sürebilir ve hala insanı ekran başına kilitlemeyi başarır, şaşırmamak elde değil. 😉 Meredith Grey ve ekibinin hastane koridorlarında koşuşturmasıyla büyüdük resmen. Shonda Rhimes'in nasıl bir hikaye anlatıcısı olduğunu anlayabiliyoruz.
Bir de "The Good Doctor" var. Shaun Murphy'nin o saf kalbiyle çıkardığı işlere bakıyorum da, insan ister istemez etkileniyor. Duygusal bir yapım var ya, bazen bir bölüm sonu beni o derece hüzünlendiriyor ki, kendimi "Hadi, bir bölüm daha izleyeyim." derken buluyorum. 😅
Doktorlu dizi keyfi diyince aklıma bu ikisi geliyor. Ama "Doktorlar" havasını yakalayan pek diziye rastlamadım desem yeridir.