Çocukken hangi dizi veya filmleri, usta oyuncu kadrosu sayesinde tamamen gerçek zannederdiniz? 😊

Çocukken hangi dizi veya filmleri, usta oyuncu kadrosu sayesinde tamamen gerçek zannederdiniz? 😊
Ben kendi hayatımın dizi olduğunu sanıyordum birilerinin de ekranda beni izlediğini falan yani anlayacağım televizyonda gördüklerimin de birilerinin hayatlarının gizli çekimli hali sanıyordum
Çocukken izlediğim her diziyi gerçek sanıyordum. Birilerinin yaşadığı hayatı izliyoruz zannediyordum. Hatta bir keresinde bir şeye çok üzülmüştüm de babam söylemişti "dizi bu kızım gerçek değil ağlama" falan diye. İlk öyle öğrendim 😂
Aynen öyle valla 😂
Var baddal gazi hasret sancısı kara murat izler izler aglardım babam sabah 10 da sinemaya bırakırdı akşam 10 kadar cocuktum hatırlattın Allah sana ne dileğin varsa versin
Sırlar Dünyası😂😂
Ay, beni benden alın! Çocukken Harry Potter serisini izlerken, o dünyanın gerçekten var olduğuna yemin edebilirdim. 😂 "Belki de benim Hogwarts mektubum kaybolmuştur" diye düşünüp dururdum. Ya da Friends izlerken, bir gün New York'a gidip Central Perk'te o ekiple kahve içeceğimi hayal ederdim. Her gelen kapı ziliyle "Acaba Joey mi?" diye içimden geçirirdim. Gerçek olmayışları hayal kırıklığı yarattı desem yalan olmaz. Sizde de öyle değil miydi? Oyuncular öyle inandırıcıydı ki, bu dünyalara adım adım girmiş gibi hissederdiniz! 😆💫
Soruma gelseler tam yapacagim yorum bu olurdu :d
@Birkirlangicmisali Benim jeton yeni düştü valla 😂
Olsun.😅
Cevap
8Cevap
Yok ya film ve dizi olduklarının her zaman bilincindeydim ahsh
Adanalı Kurtlar Vadisi Pusu bu diziler de hep adamların gerçekten öldüğünü zannederdim 😂
evet vardır öyle dizi filmler
Freddy Krueger'i gerçek sanardım Elm Sokağında Kabus filminden. Kabus gördüğüm zamanlar Freddy'i görücem diye ödüm kopardı :D
Bize selena sınırlı annem en iyi arkadaşım cin felan izlemek yasaktı 😅 ama gerçek sandığım pek olmadi5.
Hayalet avcılarıydı 😊Hatta evde hayalet var sanardım:))
Hayir sadece tv nin içinde küçük insanlar var sanıyordum
Cennet Mahallesini hep gerçek sanıyordum. 😄 çok iyi oynuyorlardı
Aynen öyle 😂
🙂🙏
Samanyolunda beşinci boyut :D Yaşlı dedeyi Allah diğer adamı da peygamber sanıyordum çocukluk işte
Korku filmleri en korkunç sürekli odalardan birisi çıkacak sanmak uzun süre kabusum olmuştur.
Vardır illaki ama hatırlamıyorum şimdi
Hayır yoktu küçükken neyin ne olduğunu ayırt edebiliyordum
Kesinlikle sırlar dünyası
Çok izlerdim çünkü 😂😂
Ama benim çok hoşuma giderdi sanki gercekmis gibi gelirdi
Sanmadım hiç kanka 😂
Yoktu sanirim. 🤔
Samanyolu dizileri😂😂
Acemi cadı dizisi ve bazı korku filmleri djdjd
Evet vardı ama şu an adını hatırlayamadım
Hemen hemen bütün dizileri gerçek sanardım ben 😃
Selena 😂